MENÜ
İstanbul 14/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AIRBUS’LA SEYAHAT PLANLAMA
Seyahat Rotası
7 Mart 2017 Salı 14:38

AIRBUS’LA SEYAHAT PLANLAMA

Airbus, kendi kategorisinde dünyanın ilk online seyahat planlama platformunu ve diğer seyahat trendlerini, 8 ile 12 Mart 2017 tarihleri arasında ITB Berlin Turizm Fuarı’nda görücüye çıkarıyor

Dünyanın en ikonik uçağı için benzersiz bir rezervasyon aracı: Airbus, seyahat planlama deneyimini bir üst seviyeye taşımak amacıyla online rezervasyon platformu iflyA380.com'u yarattı. Yolculara çift katlı A380 uçağı ile benzersiz bir uçuş deneyimini müjdeleyen iflyA380.com, uçak türüne göre sıralama yapan ilk ve tek uçuş arama sistem. Yolcular, ilk kez seyahat noktalarına A380 uçağı ile gitmeyi seçebiliyor. Daha geniş koltuklar, üstün hizmet, daha fazla eğlence seçeneği ve genel olarak daha konforlu bir uçuş tercih ederek kendi seyahat deneyimlerini tasarlama imkanına sahip oluyorlar.

Ayrıca iflyA380.com, müşterilerine unutulmaz bir seyahat deneyimi sunmak isteyen seyahat acenteleri için de faydalı bir uygulama: A380 uçuşlarını ürünlerine eklemek seyahat tekliflerini artıracak ve ayırt edici bir avantaj sağlayacak.

iflyA380.com Hakkında

İşlev: Sitede, yolcular tüm A380 uçuşlarına göz atabilir, tüm A380 destinasyonlarını inceleyebilir ve birinci sınıf havayollarının her sınıfta sunduğu farklı kabin içi hizmetleri keşfedebilirler.

Kullanım kolaylığı: Kullanıcılar kalkış noktası, varış yeri ve seyahat tarihlerini kolayca seçebilirler. Arama sonuçları, havayolu, fiyat ve güzergahlar dahil olmak üzere ilgili tüm A380 uçuşlarını sıralar. Tercih edilen bir uçuş seçildikten sonra, rezervasyonları tamamlamak için kullanıcılar otomatik olarak havayolunun web sitesine yönlendirilir.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule