MENÜ
İstanbul 14/16
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 TAVUSKUŞUYLA UÇAĞA BİNMEK İSTEYİNCE...
Dünyadan
31 Ocak 2018 Çarşamba 18:46

TAVUSKUŞUYLA UÇAĞA BİNMEK İSTEYİNCE...

Uçağa tavuskuşuyla binmek isteyen yolcuya izin çıkmadı

Performans sanatçısı Ventiko, 28 Ocak'ta New Jersey'deki Newark Liberty Uluslararası Havalimanı'ndan Los Angeles'a  gitmek için havalimanına geldi.Ventiko kendisine uçarken destek verdiğini öne sürdüğü  'Dexter' isimli  tavuskuşunu da beraberinde getirmişti.

Renkli kuşu için ayrı bir koltuk satın almasına rağmen, United Havayolları hayvanın ağırlığı ve boyutu da dahil olmak üzere birçok nedenden ötürü  kurallara uymadığını  belirterek bu yolculuğa izin vermedi.

Tavuskuşu, diğer yolcuların şaşkın bakışları arasında havalimanında bekledi

Havayolu sözcüsü  bunun  havalimanına gelmeden önce yolcuya üç ayrı seferde açıkladıklarını belirterek  "Bazı müşterilerin yolculuklarında onlara yardımcı olması için duygusal bir destek hayvanı istediğini biliyoruz. "Hükümet kurallarına uygun olarak, uçuşlarımızdaki herkese en iyi hizmeti sunmamızı sağlamak için  bu müşterilerin bir tıp profesyonelinden dokümantasyon sunmasını ve en az 48 saat önceden haber vermesini istiyoruz."dedi

Birçok havayolu şirketi, duygusal ya da psikolojik sorunlar yaşayan yolcuların hayvanlarıyla birlikte seyahat etmesine izin veriyor.

Ancak şirketler, son yıllarda bu durumun istismar edildiğini belirterek bunu yapan yolcu sayısının arttığına dikkat çekiyor.

Airkule.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule