MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YÜREĞİMİZ YANDI
Türkiye'den
11 Şubat 2018 Pazar 00:36

YÜREĞİMİZ YANDI

ATAK tipi helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Kara Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Kahraman ile Pilot Üsteğmen Erdem Mut'un ailelerine acı haber ulaştı

Afrin'de devam eden operasyonlar sırasında ATAK tipi bir helikopterin kırıma uğraması sonucu şehit olan 2 askerin acı haberi ailelerine ulaştı.

Şehit düşen Kara Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Kahraman'ın kayınpederinin Mamak ilçesi Balkiraz Mahallesi'ndeki evine giden askeri yetkililer, eşi Duygu Kahraman'a acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Haberi alan ailenin yakınları ve akrabaları eve gelerek taziyede bulunurken, bazılarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Şehidin kayınpederinin evine ise Türk bayrağı asıldı.

Şehit Kahraman'ın ailesinin İzmir'de yaşadığı ve babasının emekli polis olduğu, şehidin eşi Duygu Kahraman'ın ise Orta Doğu Teknik Üniversitesinde (ODTÜ) araştırma görevlisi olarak görev yaptığı öğrenildi.

Acı haberi alan Kırıkkale nüfusuna kayıtlı Pilot Üsteğmen Erdem Mut'un (32) ailesi, büyük üzüntü yaşadı.

Şehit Üsteğmen Mut, Kırıkkale'nin Çalılıöz Mahallesi'nde oturan Ali ve Ayşe Mut çiftinin 3 çocuğundan ortancısı idi. Acı haber, Mut Ailesi'ne askeri görevliler tarafından verildi. Acı haberi alan aile büyük üzüntü yaşarken, şehidin anne ve babası fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve il protokolü mahalleye gelerek şehidin yakınlarına başsağlığı diledi. Şehidin ailesinin yaşadığı sokağa ve evin balkonuna itfaiye ekipleri tarafından Türk bayrağı asıldı. Şehit Pilot Üsteğmen Erdem Mut'un Malatya'da oturan eşi Ayşe Mut'a da acı haber verildi.

Habertürk

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule