MENÜ
İstanbul 12/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YOTEL-OGILVY İŞBİRLİĞİ
Türkiye'den
5 Ekim 2020 Pazartesi 09:25

YOTEL-OGILVY İŞBİRLİĞİ

YOTEL, PR faaliyetlerinde Ogilvy ile çalışacak

İstanbul Havalimanı’nda 2 oteliyle hizmet veren, teknoloji, konfor ve güvenliği odağına alan gezginlerin tercihi, yenilikçi konaklama deneyimi sunan uluslararası konaklama markası YOTEL, Türkiye’deki iletişim faaliyetlerini Ogilvy İstanbul ile yürütme kararı aldı.

YOTEL İstanbul’un önümüzdeki dönem iletişim stratejilerini birlikte oluşturma kararı aldığı Ogilvy İstanbul bu işbirliği kapsamında YOTEL’in ihtiyaç duyduğu iletişim danışmanlığı hizmeti çerçevesinde içerik üretimi, medya ve influencer ilişkileri, kurumsal iletişim, marka iletişimi, gündem yönetimi, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi gibi faaliyetleri yürütecek.

Ogilvy İstanbul PR ve Influence Başkanı Gül Altan, “Global bir markayı daha portföyümüze katmaktan ve Ogilvy’nin geniş deneyimlerini şimdi de YOTEL’in hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ogilvy İstanbul ekibi olarak bilgi ve birikimimizle yenilikçi iletişim ve stratejilerimizle markamıza destek vereceğiz” dedi.

Birinci sınıf seyahatin lüksünden esinlenen ve yolcu ihtiyaçlarını merkeze alarak tasarlanan YOTEL, lüks otellerin temel unsurlarını daha küçük, akıllı alanlara taşırken ortak çalışma, toplantı ve spor alanları ile talep gören lokasyonlarda değer ve topluluk duygusu sunuyor. Premium kabinlerde YOTEL’in özel ayarlanabilir SmartBedTM yatakları, canlandırıcı yağmur duşları, akıllı TV'ler, çoklu güç ve USB noktaları ve kolay bağlantı özellikleri bulunuyor.

YOTEL halihazırda Londra Gatwick, Londra Heathrow, Amsterdam Schiphol, Paris Charles de Gaulle, İstanbul Havalimanı (2) ve Singapur Changi'de yedi havaalanı oteli ile New York, Boston, San Francisco, Washington DC, Edinburgh, Amsterdam, Singapur ve Londra'da sekiz şehir oteli işletiyor. YOTEL, Porto, Glasgow, Dubai, Cenevre, Long Island City, Miami, Park City, Mammoth, Atlanta ve Melbourne dahil olmak üzere uluslararası yeni projelerle hızla büyümeyi hedefliyor.

YOTEL’in başlıca hissedarları arasında Starwood Capital Group, Talal Jassim Al-Bahar Group, United Investment Portugal ve Kuwait Real Estate Company (AQARAT) bulunuyor.

YOTEL, lüks havayolu seyahatinin dilini birinci sınıf seyahatten ilham alarak küçük ama lüks bir kabine çeviren YO! kurucusu Simon Woodroffe OBE tarafından hayata geçirildi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule