MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YENİ TERMİNAL 2020'DE AÇILACAK
Havacılık Haberleri
30 Aralık 2018 Pazar 09:44

YENİ TERMİNAL 2020'DE AÇILACAK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan: 2020 yılı içinde Gaziantep Havalimanı yeni terminal binasını hizmete açacağız

Gaziantep'e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Gaziantep Havalimanı Terminallerinin büyütülmesi ile ilgili devam eden işleri ve yeni terminal binası inşaatını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Turhan,  Gaziantep Havalimanı Yeni Terminal binasının 2020 yılı içinde hizmete açılacağını belirterek şöyle konuştu:

"Gaziantep'imizin hava ulaşımında önemli bir görev üstlenen havaalanı ile ilgili olarak terminallerimizi büyütüyoruz. Diyarbakır'dan sonra Gaziantep Havaalanımızda körüklü tünellerle yolcularımız direkt olarak terminalden uçağa binme fırsatı yakalayacaklar. 6 adet yeni ilave körüklü sistemi içerisinde barındıran terminalimizin çalışmalarına başladık, bunu sürdürüyoruz. 2020 yılı içerisinde inşallah yeni terminalimizi hizmete açacağız, eski terminalimizi de dış hatlar olarak kullanacağız.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule