MENÜ
İstanbul 18/23
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YENİ HAVALİMANINDA 'ERDOĞAN' HAZIRLIĞI
Türkiye'den
16 Mayıs 2018 Çarşamba 10:35

YENİ HAVALİMANINDA 'ERDOĞAN' HAZIRLIĞI

Ramazan ayında yeni havalimanında iftar yapacağı öğrenilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uçakla gelerek bir ilki gerçekleştirebilir

Gazete Habertürk'ten Gökhan Artan'ın haberine göre; ilk etabı 29 Ekim'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın, ramazan ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iftarda konuk edeceği öğrenildi. Daha önce de havalimanı işçileri ile iftar yapan Erdoğan'ın bu kez uçakla geleceği konuşuluyor.

Havalimanın işletmesini yürüten İGA da, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakla gelecekmiş gibi' hazırlıklarını sürdürüyor. Erdoğan'ın uçakla gelmesi halinde, havalimanına inen ilk uçak cumhurbaşkanının uçağı olacak. Yeni havalimanının pisti bir süre önce ışıklandırılmış, tüm testlerden geçirilerek hazır hale getirilmişti.

Yüzde 85'i tamamlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda ramazanda bir ilk gerçekleşebilir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, geçen yıllarda olduğu gibi İstanbul Yeni Havalimanı işçileri ile iftarda bir araya gelmesi bekleniyor.

Daha önce de İstanbul Yeni Havalimanı Merkez Şantiyesi'nde işçilerle iftarda buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu kez uçakla gelebileceği konuşulmaya başlandı. Beklentiler gerçekleşirse Erdoğan'ın uçağı, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk teker koyan uçak olacak.

GÖKHAN ARTAN-Habertürk

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 M.K
 17 Mayıs 2018 Perşembe 06:42
İŞLER YAVAŞ GİDİYOR ÜÇ HAFTA ÖNCE DE % 85 İDİ, Eeee HESAP YANLIŞ YAPILIRSA BÖYLE OLUR % 100 GELİR AMA MEYDAN AÇILAMAZ SİZ BU % 85 TE DAHA BİR İKİ SENE DEVAM EDİN DERİM....
 Baran
 16 Mayıs 2018 Çarşamba 14:55
He he çok önemliydi,
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule