MENÜ
İstanbul 12/16
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YENİ HAVALİMANINA METRO NE ZAMAN GELECEK
Türkiye'den
5 Temmuz 2018 Perşembe 12:42

YENİ HAVALİMANINA METRO NE ZAMAN GELECEK

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. Havalimanı metrosunun 2019 yılı sonuna doğru hizmete açılacağını söyledi

İstanbul'un 3. Havalimanı'na yolcu akışını sağlaması açısından kritik bir öneme sahip olan metro ulaşımı, 2019 yılının sonunda sağlanacak. Projeyi hayata geçiren konsorsiyum üyelerinden Limak Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, metro hattının 2019 yılının sonuna yetişeceğini söyledi.

KKTC'de 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen bin 300 yataklı Limak Cyprus Deluxe Hotel’in tanıtım toplantısında konuşan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin bir soru üzerine, şunları söyledi:

METRO 2019 SONUNA YETİŞECEK

"İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış tarihinde herhangi bir aksilik yok. Allah bir mani vermezse 29 Ekim'de havalimanımızı açacağız. 21 Haziran'da ilk uçaklar indi. Çok başarılı iniş oldu. Yolcular da çok rahat ve güzel bir şekilde indiklerini söylediler. Tesisler hızla devam ediyor. Ulaşıma gelince kara yolları konusunda bütün yollar tamamlanmış, şu anda bile hazır. Atatürk Havalimanı'nın 5 misli daha fazla kara yoluyla bağlanmış oluyoruz. Metro, 2019'un sonuna kadar yetişecek, programlarında bir aksilik gözükmüyor. Metromuz, 2019'un sonunda oraya bağlanmış olacak. Atatürk Havalimanı'ndaki çalışanlara gelince, burada 100 bin çalışan olacak. Atatürk Havalimanı kapanacağı için oradaki iş gücünden mutlak surette faydalanacağız. İşimize yarayacak önemli derecedeki iş gücünü kullanmamız lazım."

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 B
 6 Temmuz 2018 Cuma 12:24
Atatürk havalimanının kapatılması çok anlamsız. Şehrin merkezinde, iş seyahati için kullanan ve günübirlik gidip gelen insanlar için çok büyük kolaylık. Hiç olmazsa dış hatları kapatıp iç hatları bırakın.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule