MENÜ
İstanbul 13/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YENİ HAVALİMANI VE “UZUN MESAFE” SORUNU
Türkiye'den
2 Mayıs 2018 Çarşamba 07:25

YENİ HAVALİMANI VE “UZUN MESAFE” SORUNU

Şehir merkezinden onlarca kilometre gidip boş dönecek olan taksiciler isyanda: “Mesafe çok uzun, büyük zarar ederiz”

29 Ekim’de açılışı planlanan 3. havalimanına yolcu götürecek taksiler, oradan yolcu alamayacak. Şehir merkezinden onlarca kilometre gidip boş dönecek olan taksiciler isyanda: “Mesafe çok uzun, büyük zarar ederiz”

Takside kısa mesafe krizi herkesin malumu... Yıllardır taksiciler ile yolcular arasında bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışma... Tüm düzenlemelere, uyarılara, cezalara rağmen çözülemeyen bu kısa mesafe vakasının yanında şimdi de uzun mesafe sorunu kapıda... Nasıl mı? Biliyorsunuz 3. havalimanı kısa bir süre sonra hizmete girecek. Önceki gün de İstanbul yeni havalimanında sunulacak taksi hizmeti için Atatürk Havalimanı’nda var olan İstanbul 34 No’lu Taksiciler Kooperatifi ile anlaşıldı. Sözleşmeye göre, 3. havalimanında ilk etapta 660 taksi çalışacak, yani sadece havalimanı taksileri hizmet verecek.

‘TAKSİCİ BOŞ DÖNÜYOR UBER YOLCU ALIYOR’

3. havalimanına yolcu götüren taksiciler tıpkı Atatürk Havalimanı’nda olduğu gibi oradan müşteri alamayacak. İşte uzun mesafe sorunu da burada başlayacak. Zira 3. havalimanı şehir merkezine çok uzak olduğundan yolcu götüren taksici onca kilometreyi boş dönmek zorunda kalacak. Tam da bu sebeple şu günlerde taksicilerden çok sayıda mesaj alıyorum. Özetle ‘Çok büyük zarar ederiz, 3. havalimanına gitmeyiz’ diyorlar. Bakın o taksicilerden Ali A. ne diyor…

ESRA BOĞAZLIYAN-Habertürk

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ…

 

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Aaaaa
 2 Mayıs 2018 Çarşamba 18:31
Beter olsunlar,düzgün efendi olanlar hariç
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule