MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YAŞLI VE ÇOCUKLARI EĞLENDİRDİLER
Dünyadan
14 Şubat 2018 Çarşamba 16:38

YAŞLI VE ÇOCUKLARI EĞLENDİRDİLER

Singapur Havayolları kabin ekibinin de dahil olduğu 100'den fazla gönüllü, Choa Chu Kang Topluluk Merkezinde gerçekleşen etkinlikte düşük gelirli ailelerden 300 yaşlı ve 83 çocuğun neşeli ve eğlenceli vakit geçirmesini sağladı

Toplumsal Hizmet için Singapur Havayolları Kabin Ekibi (5C) ve Fei Yue Aile Hizmet Merkezi işbirliğiyle organize edilen etkinliğe onur konuğu olarak Singapur Sağlık Bakanı Gan Kim Yong katıldı. Singapur Havayolları CEO'su Goh Choon Phong, İnsan Kaynakları & İşletme Başkan Yardımcısı Ng Chin Hwee, Kabin Ekibinden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Tan Pee Teck ve Fei Yue Aile Hizmet Merkezi Yönetici Müdürü Leng Chin Fai de etkinliğe katıldı.

Kabin ekibi gönüllüleri havayolu endüstrisi ile ilgili ilginç bilgileri yaşları 7 ile 12 arasında değişen çocuklarla paylaşarak yiyecek ve içeceklerin nasıl servis edilmesi gerektiği, besin değerleri bilgileri ve insanlara nasıl hitap edilmesi gerektiğini gibi servisle ilgili temel bilgileri de çocuklara öğretti.  ocuklar, yaşlılara öğle yemeği servisi yaparak kendilerine öğretilen bu bilgileri kullandı. Gün içerisinde Singapur Havayolları Kabin Ekibi aktivite grupları tarafından aslan dans performansı, Zumba seansları ve diğer dans ve şarkı performansları gibi farklı birçok aktivite gerçekleştirildi. Bu kişilere aynı zamanda hediye çekleri ve çekilişle kazandıkları çeşitli hediyeler verildi. Singapur Havayolları Kabin Ekibi Kıdemli Başkan Yardımcısı Tan Pee Teck; "Singapur Havayolları mükemmel uçak hizmetleriyle bilinmektedir. Bugünkü gibi etkinliklerle gelir durumu iyi olmayanlara hizmet edebilme ve topluma verdiğimiz önemi sade ve somut bir şekilde gösterebilme şansını yakalıyoruz. Bugün yaşlıların ve çocukların yüzlerinde oluşan gülümsemenin bu girişimi gerçekten değerli hale getirdiğini gönüllülerimiz adına söyleyebileceğimi düşünüyorum" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule