MENÜ
İstanbul 15/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
WORLD GOLF CUP 2019 ŞAMPİYONU
Türkiye'den
6 Kasım 2019 Çarşamba 09:03

WORLD GOLF CUP 2019 ŞAMPİYONU

Luke Zhao (Chicago), Ayşen Erdoğan (İstanbul) ve Tomohiro Uemura (Tokyo) etkili performansları sayesinde final serisinde üç kategorinin birincileri olarak isimlerini yazdırdılar

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları’nın amatör golf turnuvası ‘Turkish Airlines World Golf Cup’ın bu yılki finalinde iki gün süren heyecanlı rekabetin ardından zirvenin sahibi ABD- Chicago’dan Luke Zhao oldu.

Turkish Airlines World Golf Cup 2019’da final mücadelesinde ABD’den Luke Zhao  ile birlikte Türkiye’den Ayşen Erdoğan ve Japonya’dan Tomohiro Uemur, kategorilerinde birinci oldular. En iyi `Gross` sayısını Kolombo’dan Sachin de Silva kazanırken, “Nearest The Pin” ödüllerini ise erkeklerde Mariano Rodrıguez, bayanlarda ise Christine Ochola kazandı.

Dünyada 70 ülkeden 101 oyuncunun yer aldığı final serisi, Antalya Cornelia Golf Kulübü'nde oynandı. Turnuvada mücadele eden amatör oyuncular ise, bu yıl toplamda 101 destinasyonda gerçekleştirilen Turkish Airlines World Golf Cup eleme müsabakalarının kazanan isimleriydi.

Yıl boyu süren heyecan dolu etkinliğin ardından final serisinde birinciliğe adını yazdıran Luke Zhao, 7-10 Kasım tarihlerinde Maxx Royal Montgomerie Antalya’da gerçekleşecek Turkish Airlines Open Pro-Am profesyonel golf turnuvasında dünyaca ünlü profesyonel golf yıldızlarıyla oynama şansı yakalayarak, bu sayede eşsiz bir deneyim yaşayacak.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı turnuva finaline ilişkin yaptığı açıklamada; “Bu yıl yedincisi düzenlenen Turkish Airlines World Golf Cup her yıl olduğu gibi yine yoğun rekabetin yaşandığı büyük bir heyecanla tamamlandı. Dünyanın en iyi kurumsal golf turnuvalarından biri olan Turkish Airlines World Golf Cup, dünya genelindeki golf severler üzerinde tesis ettiği ilgi düzeyini her geçen yıl daha da artırıyor. Gelecek finallerin heyecanını yaşamak için şimdiden sabırsızlanırken, bu yılın yeni şampiyonu Luke Zhao’yu tebrik ediyorum.” dedi.

Turkish Airlines World Golf Cup amatör serisinin yanı sıra Turkish Airlines Open Pro-Am turnuvasında da görüldüğü üzere Türk Hava Yolları’nın golfe verdiği önem ve destek, Turkish Airlines EuroLeague, Turkish Airlines European Professional Club Rugby ve UEFA Euro 2016 gibi diğer birçok önemli spor organizasyonuna sağladığı sponsorluk desteğiyle birlikte markanın bu yönlü stratejisinde önemli bir rol teşkil ediyor.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Editörün Notu
 7 Kasım 2019 Perşembe 10:42
Ayşen Hanım uyarınız için teşekkürler. Haberde belirttiğiniz düzeltme yapıldı.
 Ayşen erdoğan
 6 Kasım 2019 Çarşamba 23:14
Merhaba ben bu turnuvada birincilik elde ettim . Şuana kadar ilk defa bir türk bu ödülükazandı. özellikle türkiyeyi temsil ettiğim ve birincilik elde ettiğim bu turnuvada üçüncü olduğum yazılmış. Gerelki düzenlemeyi yapmanızı rica ediyorum. Bu konuda hassas davranmanızı rica ediyorum. Gerekli bilgiyi Türkiye golf federasyonundan edinebilirsiniz. Teşekkür ediyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule