MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
WORKINTON SABİHA GÖKÇEN AÇILDI
Türkiye'den
4 Temmuz 2018 Çarşamba 12:09

WORKINTON SABİHA GÖKÇEN AÇILDI

TT Stadyumu, AVM gibi farklı mekanlarda coworking hizmeti veren Workinton, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda şube açarak bir ilke daha imza attı

Türkiye’de havalimanında bulunan ilk coworking alanı olan Workinton Sabiha Gökçen, kısa süre içinde çok seyahat eden, trafik karmaşasından uzak kalmak ve zamanı iyi değerlendirmek isteyen kurumsal firma çalışanlarının ideal çalışma alanı olacak. Aynı zamanda da alanda bulunan şirketlerin toplantılarını rahat ve prestijli bir ortamda gerçekleştirmelerine de imkan sağlayacak.

Türkiye’de bir havalimanında açılan ilk coworking alanı olan Workinton Sabiha Gökçen, havalimanının kara tarafında iç hatlar ve dış hatların tam ortasında yer alıyor ve 500 m2 alanda 3 toplantı odası ve 70 kişilik coworking alanına sahip.

Şubelerini açarken müşterilerinin hızla değişen farklı ihtiyaçlarını nasıl karşılarız konusuna odaklandıklarını belirten Workinton CEO’su Pınar Massena, “Dünyada ve ülkemizde iş yapış şekilleri tamamen değişti. Kimse sabit bir mekana ve zamana bağlı kalmak istemiyor. Vaktimiz az ve herşey çok hızlı olsun istiyoruz. Biz de ülke ve şehir dışından müşterileri ile hiç vakit kaybetmeden toplantı yapmak isteyen kurumsal müşterilerimiz ve havalimanında bulunup vakti olan örneğin bir aktarma için beklemesi gelen ama aynı zamanda konforlu bir ortamda çalışmak isteyenler için bir çözüm düşündük ve Workinton Sabiha Gökçen’i hayata geçirdik. Havalimanında toplantınızı yapıp, İstanbul şehir trafiğine hiç girmeden zamandan tasarruf ederek geri dönmenin büyük bir lüks olduğunu düşünüyoruz. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yılın ilk 6 ayındaki yolcu trafiği 16 milyonu geçti. Bu bizim için çok büyük bir potansiyel. Workinton Sabiha Gökçen’in müşterilerimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını değerlendiriyoruz” dedi.

Workinton Sabiha Gökçen hakkında değerlendirmelerde bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı terminal işletmecisi İSG’nin CEO’su Ersel Göral, havalimanının İstanbul, Gebze, Kocaeli, Bursa ve Yalova gibi sanayileşmenin en yoğun olduğu şehirlerin yanıbaşında olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “Sahip olduğumuz bu özellik nedeniyle gerek yurtiçine gerekse yurtdışına yönelik çok yoğun iş seyahatlerine ev sahipliği ediyoruz. Gerek iş insanları gerekse profesyonel yöneticiler, bu yoğun seyahat trafiği içerisinde vakit kaybetmemek adına toplantı yapabilecekleri bir mekan arayışında oluyorlardı. Workinton Sabiha Gökçen işte tam da bu noktada, Türkiye’de bir ilke imza atarak, bu profildeki misafirlerimize hizmet vermiş olacak.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule