MENÜ
İstanbul 13/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
VASİP ŞAHİN İSTANBUL’A VEDA ETTİ
Türkiye'den
6 Kasım 2018 Salı 11:25

VASİP ŞAHİN İSTANBUL’A VEDA ETTİ

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Ankara Valisi olarak atanan eski İstanbul Valisi Vasip Şahin İstanbul’a veda etti

Şahin bu sabah saatlerinde Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla Ankara’ya gitti. Vasip Şahin, Atatürk Havalimanı VIP Salonu’ndan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve diğer protokol tarafından uğurlandı. Gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektiren ve kısa bir açıklama yapan Şahin, görev yaptığı 4 yıl boyunca birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti. Şahin, “ Bildiğiniz gibi son yayınlanan Cumhurbaşkanlığımız kararıyla Ankara Valiliğine başlamak üzere İstanbul’dan ayrılıyorum. Başta sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Tüm İstanbullulara, görev hayatım boyunca 4 yılım boyunca bizlere vermiş oldukları destek ve katkıdan dolayı çok teşekkür ederim. Mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kurum kuruluşlara, sivil toplum kuruluşlarına, belediyelerimize, askeri, mülki ve adli bütün mesai paydaşlarıma, yargıya, başsavcılıklarımıza hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi ki bu kararda takdirini Ankara’ya kullanan Sayın Cumhurbaşkanımıza hem İstanbul’da hem Ankara’da görev yapma onurunu verdiği için de sizlerin aracılığıyla şükranlarımı arz ediyorum.” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARA ÖZEL TEŞEKKÜR

Vasip Şahin, çocukların sosyal medyada ‘Kar tatili yapsaydınız da gitseydiniz’ şeklindeki esprili paylaşımlarının hatırlatılması üzerine, “Çocuklarımız, öğrencilerimiz 4 yıl boyunca çok sempatik, çok sıcak, çok zeka ürünü espriler yaptı. Güzel bir iletişimimiz oldu çocuklarımızla, öğrencilerimizle ve dolayısıyla öğretmenlerimizle. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Bunlar güzel şeylerdi ama biliyorsunuz kar yağdığında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, aileler zarar görmesin, mağdur olmasın diye almamız gereken bir karardı. Onu öylece aldık. Ama bu bizim çocuklarla sıcak bir ilişki kurmamızın vesilesi oldu. Ben bütün çocuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

İstanbul’dan sonra başkent Ankara’da görev yapacak olmasıyla ilgili “İkisi de benim için büyük bir onur, hem İstanbul’da hem Ankara’da çalışıyor olmak. İnşallah milletimize, ülkemize en güzel şekilde hizmet etmeyi Cenab-ı Hak bize nasip etsin. En verimli hizmetleri üretmek konusunda önümüzü açsın inşallah.” dedi.

Şahin’in yeni görev yeri Ankara’ya uğurlayanlar arasında torunu Ayşe Sena ve kızları Fatma Zehra ile Zeynep Şeyda da uğurladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule