MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÜNLÜ YOUTUBER SABİHA GÖKÇEN'İ ANLATTI
Türkiye'den
3 Ekim 2019 Perşembe 00:47

ÜNLÜ YOUTUBER SABİHA GÖKÇEN'İ ANLATTI

Havacılık konusunda videolar çekerek yolcular için pratik bilgiler veren Youtuber Cihan Akgün, İstanbul Sabiha Gökçen Havaliman için iki özel video hazırladı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı dijitalleşme hamlelerine yenisini ekledi. Bu kapsamda Youtuber Cihan Akgün "Take-off Channel" kanalında yayınlanmak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı’na İstanbul’un çeşitli noktalarından ne kadar sürede ulaşılabileceğini, güvenlik kontrol noktalarından hızlı geçişin ipuçlarını, uçağa en hızlı nasıl gidileceğini, özel hizmet alanlarını, Lounge hizmetini ve  yenilenen hızlı geçiş hizmeti ile ilgili bir video hazırladı.

“SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Sosyal medya platformlarına çok önem verdiklerini belirten İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Kurumsal İletişim Müdürü Canan Soysal, “Özellikle Youtube son yıllarda tüm dijital mecraların içinde bir adım öne çıktı. Bilindiği gibi Youtube kanalı olan birçok kişi, bu kanallar aracılığı ile farklı konularda takipçelerine bilgiler veriyor. Markalar da bu kişilerle işbirliği yapıyor. Cihan Bey de bize gelerek, havacılık tutkunlarına Sabiha Gökçen Havalimanı aracılığı ile ulaşmak istediğini ve bir havalimanmında sistemin nasıl işlediğini detaylı anlatmak istediğini söyledi. Biz de kendisine yardımcı olduk. Ortaya da çok güzel keyifli çalışmalar çıktı” dedi.

Anıl UÇAN-DHA

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule