MENÜ
İstanbul 13/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UNIFREE'DEN DİJİTAL ATAK
Türkiye'den
28 Ekim 2018 Pazar 08:58

UNIFREE'DEN DİJİTAL ATAK

İstanbul Yeni Havalimanı'nda Unifree tarafından işletilecek duty free mağazaları, yolculara sıra dışı görsel deneyimler yaşatacak

Yeni Havalimanı'nda yolcuların en çok vakit geçireceği alanlardan biri olacak duty free bölgesinde, Unifree'nin inşa ettiği mağazalar, eğlence alanları olacak. İstanbul Yeni Havalimanında dünyanın en büyük duty free bölgesini oluşturan Unifree, bu ekranlar vasıtasıyla alana hareket, renk ve eğlence katmayı hedefliyor. Aynı zamanda hayata geçirilecek çeşitli video analitik uygulamalarıyla da yolculara keyifli deneyimler yaşatılacak.

Unifree adına tüm dijital ekran kurulum süreci 'Sistem 9' tarafından yürütülen İstanbul Yeni Havalimanı duty free bölgesinin doğu ve batı kanadına kurulan dev LED ekranlar, boyutları ve konumları sayesinde etkili bir reklam/iletişim mecrasına dönüşecek. Ayrıca bu dev LED ekranların dışında tüm duty free alanına dağılan videowall, LCD kiosk, digital signage ekranları, çeşitli form ve ebatlardan oluşan LED ekranlar gibi çok sayıda dijital uygulama da etkili ve çeşitli bir iletişim ve görsel zenginlik sunacak. Oldukça büyük olan duty free alanında dokunmatik wayfinding (yön bulma) kiosk'ları sayesinde ziyaretçilerin mağazaları ve yönlerini bulmakta zorlanmamaları hedefleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Foto 😃
 28 Ekim 2018 Pazar 17:01
ASAF VE MANAV KAPTAN ALIŞ VERİŞE ÇIKMIŞ 🙂
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule