MENÜ
İstanbul 15/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ULUSAL HAVA VE UZAY TIBBI KONGRESİ
Havacılık Haberleri
9 Ekim 2018 Salı 13:49

ULUSAL HAVA VE UZAY TIBBI KONGRESİ

4. Ulusal Hava ve Uzay Tıbbı Kongresi 26-28 Ekim 2018 tarihleri arasında Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacak

Kongre bu yıl “Hava ve Uzay Psikiyatrisi, Psikolojisi ve Nörolojisi” temalarında icra edilecek olup, uluslararası davetlilerin de konuşma yapacağı kongre ilk gününde, “Uçucularda Bitkinlik” konusu tüm detaylarıyla incelenecek. Programda yer alacak konuların katılımcıların akademik beklentilerini karşılamanın yanı sıra, güncel gereksinimlerine de cevap verecek nitelikte olması hedefleniyor. Bu yıl ilk defa “Havacılık Tıbbı Bilgi Yarışmasını” icra edilecek.  Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile Türk Hava Yolları işbirliğiyle düzenlenen kongreye hava ve uzay tıbbı psikolojisi ve fizyolojisi konularına ilgi duyan, havacılık sektöründe çalışan ve bu sektöre gönülden bağlı herkes davetli.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Dr. Muzaffer Çetingüç
 10 Ekim 2018 Çarşamba 14:30
Uçuş emniyetinin en önemli ayağı, insan faktörlerinin özü olan havacılık tıbbı, psikolojisi, nörolojisi ve yorgunluk konularında yapılacak olan bilimsel toplantılar batı ülkelerinde rutin, bizde seyrek ve yenidir. Uçuş emniyeti ve insan faktörlerini önemseyenler için şölen niteliğindeki bu kongreye ilgililerin katılmasını diliyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule