MENÜ
İstanbul 16/23
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR
Seyahat Rotası
3 Nisan 2022 Pazar 21:11

UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

AnadoluJet, yurtdışındaki 7 noktayı daha Türkiye’nin turizm merkezlerine bağlıyor

Türk Hava Yolları’nın prestijli markası AnadoluJet, bu yaz sezonunda düzenleyeceği operasyonlar kapsamında yedi yeni noktaya daha uçuş başlatıyor. Bayrak taşıyıcı, Nisan ayı itibarıyla Türkiye’nin gözde şehirleri İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Bodrum’dan yurtdışında yedi noktaya daha uçmaya başlayacak ve bu noktalara toplam 31 frekans haftalık sefer düzenleyecek.

Başarılı markanın uçuş ağına yeni katılan noktalar ile Antalya’dan Birmingham’a 4, Frankfurt’a 7, İstanbul’dan (SAW) Bergamo’ya 7, Budapeşte’ye 3, Bodrum’dan Stockholm’e 1, Ankara’dan Brüksel’e 3 ve İzmir’den Beyrut’a 3 frekans haftalık uçuş gerçekleştirilecek. Yurtdışı uçuşlarına 2020 yılı itibarıyla başlayan AnadoluJet, bu yaz gerçekleştireceği tüm turizm odaklı uçuşlarda ise 39 noktadan Akdeniz ve Ege’deki tatil noktalarına haftalık 248 frekans uçuşla turist taşıyacak.

Avrupa ve Asya’nın buluşma noktasında eşsiz güzellikleriyle unutulmaz anılar vadeden Türkiye, sahip olduğu coğrafi konum, kültürel birikim ve kozmopolitliğiyle tarih boyunca yerli ve yabancı turistin ilgi odağı olmuştur. AnadoluJet, başlattığı turizm hamlesiyle bu ilgiyi ülke turizmine kazandırmayı hedefliyor.

AnadoluJet misafirleri, 31 Mayıs 2022 (dahil) tarihine kadar satın alacakları biletlerde 31 Temmuz 2022 (dahil) tarihine kadar değişiklik yapma hakkına sahip olacak. Ayrıntılı bilgi için www.anadolujet.com web sitesini ziyaret edebilir, satın aldığınız biletler üzerinde iptal, iade ve değişiklik haklarınızla ilgili detaylara “Esnek Bilet Hakları” sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule