MENÜ
İstanbul 11/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UÇAKTA
Dünyadan
15 Mart 2019 Cuma 08:31

UÇAKTA "UYGUNSUZ KIYAFET" TARTIŞMASI

Birmingham'dan Kanarya Adaları’na gidecek olan yolcu, kıyafetinin uygunsuz olduğu söylenerek Thomas Cook uçağına alınmadı. O'connor ancak kuzeninin ceketini giyerek yolculuk yaptı

Emily O'Connor adlı 21 yaşındaki kadın İngiltere'nin Birmingham kentinden Kanarya adalarına uçmak için geldiği havalimanında Thomas Cook uçağına alınmadı. Kabin ekibi, genç kadına kıyafetinin uygunsuz olduğunu söylerken, eğer üzerine birşey giymezse uçuşuna mani olunacağını belirtti. Bunun üzerine O'connor kuzeninin ceketini giyerek yolculuk yaptı. Emily O'connor yaşadığı olayı daha sonra sosyal medyada paylaştı. "Suçlu olduğum, uygunsuz olduğum için uçurmayacaklarını söylediler. Bavulumu alarak beni uçaktan çıkarmak için çevremde 4 uçuş personeli vardı" diyen O'connor'a sosyal medyada destek mesajları yağdı.

Thomas Cook Havayolları’ndan CNN’e yapılan açıklamada, Emily O'Connor’dan özür dilendiği bildirildi. Diğer şirketler gibi kıyafet politikaları olduğunu belirten şirket, personelin yanlış davrandığını kabul etti. Ayrımcılık yapmamaya çalışıldığını öne süren şirket yetkilileri, “Maalesef çalışanlarımız talimatlarımızı her zaman doğru algılamıyor” ifadesini kullandı.

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule