MENÜ
İstanbul 13/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UÇAKTA EVLİLİK TEKLİFİ
Türkiye'den
12 Temmuz 2020 Pazar 12:23

UÇAKTA EVLİLİK TEKLİFİ

Ukrayna Havayolları uçağında sürpriz bir evlilik teklifi gerçekleşti

İstanbul-Kiev seferini gerçekleştiren Ukrayna Havayolları uçağında sürpriz bir evlilik teklifi gerçekleşti. Yerden binlerce metre yüksekte pilot ve kabin memurlarının aracılığıyla gelen evlilik teklifine Olha Dorokhina adlı genç kadın sevinç gözyaşlarıyla ‘evet’ yanıtı verdi.

Ülkesine dönen sevgilisi Olha Dorokhina'ya uçakta evlilik teklif etmek isteyen Cemil Yıldız, işleri nedeniyle Ukrayna’ya gidemeyip uçağa binemeyince, planını gerçekleştirmek için havayolu şirketindeki görevlilerden yardım istedi. Talebin olumlu karşılanması üzerine, uçuş sırasında pilot ve kabin memurlarının aracılığıyla sürpriz evlilik teklifi gerçekleşti.

Sevinç gözyaşlarını tutamadı

Uçağın pilotunun kendisini anons etmesiyle şaşıran Olha Dorokhina, aynı anlarda kabin memurunun da kendisine evlilik yüzüğünü getirmesi üzerine çok şaşırdı...

?

Yüzüğü aldığında Türkiye'deki sevgilisinin kendisine evlilik teklif ettiğini öğrenen Olha Dorokhina, sevinç gözyaşları içerisinde teklife ‘evet’ yanıtını verdi. Uçakta bulunan yolcular ise teklifi alkışlarla karşıladı. Sürprizin gerçekleştiği o anlar ise cep telefonuyla görüntülendi.

Ferhat Yasak - İHA

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule