MENÜ
İstanbul 13/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UÇAK TUVALETİNDE CİNSEL İLİŞKİYE GİRMİŞ
Dünyadan
18 Eylül 2018 Salı 10:34

UÇAK TUVALETİNDE CİNSEL İLİŞKİYE GİRMİŞ

Daha önce yaptığı itiraflarla ses getiren İngiliz şarkıcı Lily Allen, meslektaşı Liam Gallagher ile 2009 yılında uçak tuvaletinde cinsel ilişkiye girdiklerini ifade etti

Yayınlanacak olan kitabıyla tüm dünyada magazin basınının gündeminde kendine yer bulan şarkıcı Lily Allen'dan yine bomba açıklamalar geldi. Allen, önceki hafta hayatını anlattığı kitabından bazı parçaları İngiliz basınıyla paylaşmıştı. 33 yaşındaki şarkıcı, My Thoughts Exactly isimli kitabında, kocası Sam Cooper ile boşandıktan sonra boşluğa düştüğünü ve depresyona girdiğini dile getirmişti. Allen, "O kadar yalnız ve kaybolmuş hissediyordum ki kadın hayat kadınlarıyla yattım. Yaptıklarımla gurur duymuyorum ama utanmıyorum da. Para karşılığında kadınlarla cinsel ilişkiye girdim ama artık bunu yapmıyorum" açıklamasında bulunmuştu. Güzel şarkıcı bu kez de dünyaca ünlü Britrock grubu Oasis'in solisti Liam Gallagher ile ilgili itiraflarda bulundu.

Lily, 2009 yılında Liam Gallagher ile Fuji Rock Festivali'nde konser vermek için Japonya'ya giderken aynı uçakta olduklarını ve tuvalette cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf etti. My Thoughts Exactly adlı otobiyografisinde, Liam ile uçakta yakınlaştıklarını, birlikte alkol alıp uçağın tuvaletinde cinsel ilişkiye girdiklerini detaylı bir şekilde anlattı. Liam Gallagher o sıralarda All Saints grubu solistlerinden Nicole Appleton ile evliydi. Lily ise Liam'ın o sırada evli olduğunu bilmediğini ve bunu çiftin evliliği bitene kadar sır olarak sakladıklarını söyledi. Lily, uçak Tokyo'ya iniş yaptıktan sonra, Liam'ın otel odasına gittiklerini sözlerine ekledi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 18 Eylül 2018 Salı 21:40
İşte beklediğim haber. Huzur içinde ölebilirim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule