MENÜ
İstanbul 11/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TURKISH CARGO ÇİÇEK GİBİ OLDU
Havacılık Haberleri
14 Şubat 2019 Perşembe 10:21

TURKISH CARGO ÇİÇEK GİBİ OLDU

Turkish Cargo, Sevgililer Günü’ne özel olarak dört bin ton çiçek taşıdı

Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası unvanıyla 124 ülkeye hizmet sağlayan Turkish Cargo, mükemmeliyetçi süreçler ile tamamladığı özel kargo taşımalarından bir yenisini bu kez çok özel bir gün için gerçekleştirdi. Bayrak taşıyıcı kargo markası, Sevgililer Günü’nde artan çiçek talebini karşılamak amacıyla Nairobi (Kenya) ve Quito (Ekvator) çıkışlı gerçekleştirdiği charter seferleriyle dünyanın dört bir yanını çiçeklendirdi.

Turkish Cargo, charter seferlerinin yanı sıra; Nairobi’den Stansted, Narita, Maastricht ve Riyad’a; Quito’dan Amsterdam, Pekin, Manila, Cakarta ve Taiwan’a olmak üzere dünyanın birçok noktasına düzenlediği seferlerle, 2019 yılının 1 Ocak–10 Şubat tarihleri arasında 4 bin tona yakın çiçek taşıması gerçekleştirdi.

Çiçeklerin, kıtalararası yolculuğunda canlılığını koruyabilecek teknolojilere sahip olan Turkish Cargo, bu özel operasyonları maksimum tazelik ve raf ömrü sağlayan iklimlendirmeli araçlarla gerçekleştirdi.  Uluslararası ticarette önemli bir rol üstlenen hava kargo markası, çiçek üretiminde önemli bir merkez konumunda olan Afrika Bölgesi’nde, 36 ülkeye ve toplamda 54 destinasyona hava kargo hizmeti sağlayarak, Afrika’da yetişen çiçeklerin dünyaya ulaşmasını sağlıyor.

2018 yılında 20 bin ton çiçek taşıması gerçekleştiren Turkish Cargo, farklı ısı aralıklarına sahip 43 adet özel kargo odası ve uçak içinde bulunan ısı kontrollü konteynerleri ile özel çözümler sunarak kaliteli hizmetini sürdürüyor.

Turkish Cargo, 2018 yılında dünyada 300’den fazla destinasyona ulaşırken, 1.4 milyon ton kargo taşıması gerçekleştirdi.

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule