MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TURİZMİN DEV FUARI AÇILIŞA HAZIR
Türkiye'den
2 Aralık 2018 Pazar 10:24

TURİZMİN DEV FUARI AÇILIŞA HAZIR

Ülke ve dünya turizm devlerini bir araya getiren Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi, 6-8 Aralık tarihleri arasında kapılarını 12. kez açacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, İZFAŞ ve TÜRSAB tarafından düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi, 6-8 Aralık tarihleri arasında tüm dünyadan sektör temsilcilerini bir araya getirirken, konaklama tesislerine de sektörden profesyonellerle buluşma imkânı verecek, ttitech Stage by HotelRunner Theater adıyla Travel Turkey İzmir'de ttitech Seyahat Teknolojileri Özel Bölümü içerisinde kurulacak dev sahnede, 2018 pazar sonuçları, 2019 turizm trendleri ve en son teknolojik gelişmelerin yanı sıra, 'Dijital dönüşüm ve pazarlama', 'Online seyahat acenteleri ve farklı pazarlara açılmak', 'Meta-arama platformları ve direkt satış kanalları', 'Havayollarında dijitalleşme', 'Akıllı şehirler', 'Sağlık turizmi', 'İçerik, sosyal medya ve itibar yönetimi', 'Otel, acente ve kanal yönetimi', 'Entegre ön büro ve çağrı merkezi uygulamaları', 'Online ödeme sistemleri', 'Turizmde yapay zekâ, 3D ve hologram teknolojileri' ve 'Gelir yönetimi ile kârlılığı artırmak' gibi konular ele alınacak.

THY'nin desteğiyle

Türk Hava Yolları desteğiyle her yıl devam eden alım heyeti programı bu yıl da fuarda dünyanın önemli tur operatörleri ve seyahat acentelerini katılımcı firmalarla buluşturacak. İki gün sürecek alım heyeti kapsamında fuar katılımcılarının yeni iş bağlantıları kurması ve ülkenin turizm gelirlerini artıran sözleşmelere imza atması hedefleniyor.

Fuarın yapılacağı alandaki 'B Holü' ilk iki gün sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak. 'A Holü' ise üç gün boyunca hem sektör profesyonellerine hem de halka açık olup tüm bölgelerden Kalkınma Ajansları, valilikler, belediyeler, beldeler ile park ve kent ekipmanlarından oluşacak. Burada yer alan bölgeler turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcıları, acenteler, satın alıcılar ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtma fırsatı yakalayacak. Ayrıca bu yıl A Holü'nde fuarla eşzamanlı Gastronomi Turizmi Kongresi de dördüncü kez düzenlenecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule