MENÜ
İstanbul 15/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY’YE MOSKOVA’DA İKİ ÖDÜL
Dünyadan
6 Şubat 2019 Çarşamba 17:24

THY’YE MOSKOVA’DA İKİ ÖDÜL

SHGM Genel Müdür Yardımcısı Can Erel'in de katıldığı Moskova'da düzenlenen 6. Ulusal Havacılık Altyapı Fuarı'nda, THY iki dalda "En İyi Business Class" ve "En İyi Ekonomi Class" ödüllerine layık görüldü

SHGM İLE FATA ARASINDA İŞBİRLİĞİ

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) ile Rusya Federasyonu Federal Hava Ulaşım Ajansı (FATA) arasında, ilk etapta havacılık ürünlerinin karşılıklı kabulü ve sürekli uçuşa elverişliliğin sağlanması kapsamında işbirliğini içeren Çalışma Düzenlemesi 7 Şubat 2018 tarihinde imzalanmıştı. İlgili düzenleme kapsamında, her iki ülkenin havacılık endüstrileri arasında da işbirliği faaliyetleri geçtiğimiz yılın sonlarında başlamıştı.

FATA heyetinin davetine istinaden, 6-7 Şubat 2019 tarihlerinde Moskova’da gerçekleştirilen Ulusal Havacılık Altyapı ve Flytex Fuarına (https://www.nais-russia.com), SHGM’yi temsilen Genel Müdür Yardımcısı Can EREL ve Uçuşa Elverişlilik Daire Başkanı Özcan BAŞOĞLU katıldı.

Fuarın başlangıcında gerçekleştirilen ödül töreninde, Türk Hava Yollarına en iyi “Business Class” ve “Eco Class” kapsamında verilen ödül, THY Moskova Müdürü tarafından alındı. İstanbul Havalimanı yapım sürecine ilişkin, İGA Genel Müdür Yardımcısı İsmail POLAT tarafından, “Havaalanı altyapısı yatırımları: Kamu özel ortaklığında zorluklar ve fırsatlar” oturumunda bir sunum gerçekleştirildi. Fuara THY Teknik ve Logosky Çizge Havacılık da katıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule