MENÜ
İstanbul 11/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY’YE BÜYÜK BİR ARMAĞAN
Havacılık Haberleri
29 Ekim 2018 Pazartesi 15:36

THY’YE BÜYÜK BİR ARMAĞAN

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul’un Yeni Havalimanı’nın Türk Sivil Havacılığını şaha kaldıracağını ve projenin aynı zamanda THY’ye büyük bir armağan olduğunu söyledi

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Yeni Havalimanının açılış töreni öncesi bir televizyon kanalına verdiği röportajda “Türk sivil havacılığını şaha kaldıracak bu projenin aslında THY’ye de büyük bir armağan olduğunu söyledi.

Bilal Ekşi şöyle konuştu:

Bu kadar büyük bir projenin deneme süreci vardır. Yolcuyu mağdur edecek ufak tefek aksamaların önüne geçmek için 2 aylık bir deneme süreci öngörüldü. Hergün 5 sefer kalkış iniş yaparak burayı yolcularımı için hiçbir aksamaya mahal vermeden işlediğini görmek istiyoruz. Yolcularımız için bunu yapıyoruz. Dün itibariyle SHGM buranın uçuş açısından hiçbir tereddüt olmadığını ve hizmetlerin tamam olduğuna dair sertifikayı verdi.

THY’ye büyük bir armağan

Lounge’ımızda ve tanıtımlarımızda dünyanın İstanbul’a aktığını ve İstanbul’dan dünyaya yayıldığını gösteren bir akış konsepti olacak. Burası hem THY’nin önünü açacak hem de Türk sivil havacılığını şaha kaldıracak bir proje. Aynı zamanda THY’ye büyük bir armağan da verilmiş oldu aslında…

Bilet fiyatları artar mı?

Aslında fiyatları rekabet belirler. Buraya ne kadar havayolu gelirse, rekabet de o kadar yüksek olur. Havalimanı merkeze uzak olsa da, belediyemiz güzel seferler koydular. 2019’da burası için fiyatların artacağı yönünde değil, tam tersine yolcumuzu memnun edecek fiyatlar sunacağımıza inanıyoruz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule