MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY’YE 500 YENİ PİLOT
Havacılık Haberleri
18 Ekim 2018 Perşembe 12:38

THY’YE 500 YENİ PİLOT

Türk Hava Yolları'nda göreve yeni başlayan 500 pilot "Ailemize Hoş Geldiniz" etkinliğinde bir araya geldi

Kaptan Pilot, II. Pilot ve Yetiştirilmek Üzere Pilot unvanlarıyla 2018 yılında göreve başlayan pilotlar için düzenlenen törene Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Ekşi ve şirket yöneticileri katıldı. Son 15 yılda gelişimini istikrarlı bir şekilde sürdüren Türk Hava Yolları, 2023 hedefleri doğrultusunda genişlettiği filosunu yeni pilot katılımlarıyla güçlendirmeye devam ediyor.

EKŞİ: YÜKSELMEYE SİZLERLE DEVAM EDECEĞİZ

"Ailemize Hoş Geldiniz" etkinliğindeki konuşmasına kurumun tarihine kısaca değinerek başlayan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, kazanılan başarıların yenilerine ilham olacağını vurguladı. Ekşi konuşmasını, "Türkiye’nin en değerli markası olarak yükselmeye sizlerle devam edeceğiz. Elimizden gelenin her zaman +1 fazlasına odaklanmalıyız. Hedeflerimize ailemizin gayretleriyle ulaşacağız. Bu tören ile 41 Kaptan Pilot, 286 II. Pilot ve kendi yetiştireceğimiz pilotlar ile toplam 500 pilotun ailemize katılımını gerçekleştiriyoruz. Yılsonuna kadar Türk Hava Yolları’na katılan pilot sayısının 1100’e ulaşmasını bekliyoruz.” cümleleriyle sürdürdü.

ÇOĞUNLUĞU TÜRK PİLOTLAR

THY’den yapılan açıklamada, “2018 yılında bünyesine kattığı pilotların çoğunluğunun Türk oluşu, Türk Hava Yolları'nın ülkemiz sivil havacılığının gelişimine verdiği önemi gözler önüne seriyor. 2023 yılında filosundaki uçak sayısı 500’ü geçecek olan Türk Hava Yolları, yerli ve yabancı pilot transferleriyle de mesleğin küresel birikimini, yetiştirmek üzere istihdam ettiği adaylarla buluşturuyor. Yeni evi İstanbul Yeni Havalimanı ile büyümesini sürdürecek bayrak taşıyıcımız,  pilot istihdamından yeni hatlara, teknolojik gelişmelerden AR-GE çalışmalarına kadar çeşitli alanlarda yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.” denildi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule