MENÜ
İstanbul 15/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY'NİN YENİ UÇUŞ NOKTASI
Havacılık Haberleri
13 Ekim 2021 Çarşamba 13:49

THY'NİN YENİ UÇUŞ NOKTASI

Türk Hava Yolları, Luanda seferi ile Afrika Kıtası’nda destinasyon sayısını 61’e çıkardı

Türk Hava Yolları, 13 Ekim tarihinde Angola’nın başkenti Luanda’ya başlattığı seferle uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.

Dünyanın en çok ülkesine uçan Türk Hava Yolları 13 Ekim tarihinde Luanda’ya ilk uçuşunu gerçekleştirerek Afrika Kıtası’nda sefer düzenlediği destinasyon sayısını 61’e çıkarmış oldu.

Luanda’ya Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftada 2 sefer düzenleyecek olan Türk Hava Yolları, Luanda seferlerini geniş gövdeli Airbus A-330 tipi uçağıyla; İstanbul – Librevil – Luanda – İstanbul parkurunda icra edecek.

Atlas Okyanusu kıyısına kurulmuş olan Luanda şehri, bölgenin en önemli yönetim ve ticaret merkezi konumundadır. Doğal bir limana sahip şehirde ihraç edilen ürünler arasında kahve, pamuk, şeker, elmas ve tuz bulunmaktadır.

Luanda seferi ile uçuş gerçekleştirdiği ülke sayısını 128’e çıkaran Türk Hava Yolları; yeni destinasyonlarla misafirlerine sınırsız bağlantı imkânı sunarken aynı zamanda kalitesini ve hizmetini de dünyanın dört bir tarafına taşımaya devam ediyor.

*Tüm saatler lokaldir

*TK 539 seferi, Çarşamba günleri Librevil’e ardından Luanda’ya icra edilecek olup, Cuma günleri ise Luanda’ya direkt gidecektir.

*TK 540 seferi ise Çarşamba günleri direkt İstanbul’a yapılırken, Cuma günleri ise Luanda’dan sonra Librevil üzerinden İstanbul’a gerçekleştirilecektir.

Türk Hava Yolları ve uçuş tarifesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com üzerinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule