MENÜ
İstanbul 15/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY’NİN REKABET GÜCÜ ARTACAK
Havacılık Haberleri
4 Mayıs 2019 Cumartesi 16:49

THY’NİN REKABET GÜCÜ ARTACAK

THY Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Çay, dünyada havacılık sektöründe Batıdan Doğuya hareket olduğunu belirterek "THY'nin rekabet gücü artacak" dedi

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Salonu'nda düzenlenen "İstanbul Havalimanı Ekonomisi: Gelecek ve Fırsatlar Paneli"ne katılan THY Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Çay, İstanbul Havalimanıyla THY'nin hedeflerini gerçekleştireceğini söyledi.

THY’nin dünya genelinde 124 ülkede 311 noktaya yaptığı seferle dünyada en çok ülkeye uçan havayolu olduğunu hatırlatan Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Çay, “THY bugün en fazla hizmet ihracatı sağlayan havayolu şirketi. Geçen yıl 75 milyon yolcu taşıdık. Bu yılki hedefimiz 90 milyon yolcu taşımak.Atatürk Havalimanı bu yaz yapacağımız operasyon için yeterli değildi. Eğer İstanbul Havalimanına geçmeseydik hedeflimizi gerçekleştiremeyecektik. Dünyada havacılık sektöründe Batıdan Doğuya hareket var. Bu noktada Çin ve Hindistan’ın etkisi görülüyor. Bu açıdan İstanbul’un hub olması çok önemli. İstanbul Havalimanı’yla birlikte THY dışında havayolu şirketlerinin de İstanbul’a gelişi artacak. Bu da bizim rekabet gücümüzü artıracak” dedi.

İBRAHİM KÖKTENER - Airkule.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule