MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY KABİN EKİPLERİ ÇOCUKLARA UÇTU
Türkiye'den
14 Eylül 2019 Cumartesi 08:44

THY KABİN EKİPLERİ ÇOCUKLARA UÇTU

THY kabin ekipleri Adana ve Mersin'de engelli çocuklarla buluştu

Türk Hava Yolları kabin memurları, kendi aralarında kurdukları ‘’İyiliğe Uçanlar Platformu’’ ile yardıma muhtaç insanlara ulaşarak ihtiyaçlarını karşılıyor.

‘’İyiliğe Uçanlar Platformu’’ kurucularından Sinem Güldal, Feride Emre ve Seray Gürdal, 12 Eylül’de Adana Seyhan İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu’nu ve Mersin Akdeniz Kürkçü Abdülkadir Perşembe Vakfı Ortaokulu’nu ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları kabin amiri Sinem Güldal yaklaşık 10 yıldır bayrak taşıyıcı bünyesinde çalıştığını, İyiliğe Uçanlar Platformu’nun 8 yıl önce hayata geçtiğini ve şu an yaklaşık 3 bin gönüllü ile beraber yola devam ettiklerini söyledi.

Ayrıca Güldal ‘’Bu hareket ilk başladığında kendimiz ihtiyaç sahiplerini araştırıp buluyorduk daha sonrasında platformumuz duyulmaya başlayınca gönüllülerimiz ve öğretmenlerimiz bize ulaşmaya başladılar. Biz de şirketimizdeki arkadaşlarımızla el ele verip ihtiyaç sahiplerinin taleplerini gerçekleştiriyoruz. Biz platform olarak çocuğun ihtiyaç sahibi ve hayallerinin olmasına dikkat ediyoruz’’ dedi.

THY Basın Müşaviri Yahya Özmen etkinliği sosyal medya hesabından duyurdu:

Dünyada çocuk kalbi kadar renkli bir coğrafya var mı sizce? Peki onların hayallerindeki kadar güzel bir gökyüzü? Bizce yok. Türk Hava Yolları ailemizin iyiliğe uçan kabin ekipleri minik dostlarımızın dünyasına renk katıyor ve onlarla birlikte mutluluğa uçuyor.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule