MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY İKRAMI NASIL OLACAK
Havacılık Haberleri
21 Eylül 2021 Salı 09:49

THY İKRAMI NASIL OLACAK

Türk Hava Yolları’nın özlenen ikramları yurtiçi uçuşlarına geri dönüyor

Seyahat sağlığı ve güvenliğini ön planda tutarak misafirlerini dünyanın dört bir yanına ulaştıran Türk Hava Yolları uçak içi ikramlarıyla da güzel günlere dönüşünü sürdürüyor. Her gün yüzbinlerce yolcusunu Türk misafirperverliği ile gökyüzünde ağırlayan bayrak taşıyıcı havayolu 22 Eylül Çarşamba günü itibarıyla iç hat uçuşlarında ikram servisini yeniden başlatıyor.

Yolcuların ve uçuş ekiplerinin seyahat sağlığını korumak amacıyla 25 Ağustos 2020 tarihi itibarıyla durdurulan ikramlar dünya çapında artan aşılama sayısı ve alınan tedbirlerin etkisiyle yolcular ile yeniden buluşmuş olacak. Küresel taşıyıcının dış hat uçuş ikramları ise uçuş süresine ve destinasyon kurallarına bağlı olarak farklı seçeneklerde sunuluyor.

Türkiye’deki 46 havalimanına düzenlenecek uçuşlarda ekonomi sınıfında verilecek ikramlarda soğuk sandviç, meze, meyve suyu ve su servisi yer alırken business sınıfı servisinde ise  soğuk tepside meze tabağı, tatlı ve salata tabağı Türk Hava Yolları misafirlerine sunulacak. İkramların yanında sıcak ve soğuk içecek çeşitleri de yeniden gökyüzündeki yerini alacak.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule