MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY’DEN ŞOK SKYTRAX KARARI
Havacılık Haberleri
8 Haziran 2018 Cuma 21:44

THY’DEN ŞOK SKYTRAX KARARI

Türk Hava Yolları, Skytrax derecelendirmelerine katılmama kararı aldı

Türk Hava Yolları’ndan akşam saatlerinde şok bir karar geldi. THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, THY bugüne kadar sayısız ödül aldığı Skytrax derecelendirme kuruluşuna katılmama kararı aldı

THY’den yapılan açıklama şöyle:

“Dünyanın en çok ülke ve uluslararası destinasyonuna uçan havayolu şirketi, Türk Hava Yolları, özellikle son yıllarda kapsamlı hizmet skalasına dâhil ettiği pek çok yenilikle misafirlerinin uçuş deneyimlerini kusursuzlaştırmayı hedeflemektedir.

Yolcu memnuniyetini ve deneyimini birinci önceliği addeden bayrak taşıyıcı havayolu, yolcuların markaya yönelik derecelendirmesi ve geri dönüşlerinden edindiği birikim ile ürün, hizmet ve kalite süreçlerini geliştirme yönündeki adımlarını kararlılıkla sürdürecektir.

29 Ekim 2018’de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı ile birlikte yolcularına sunduğu bütüncül marka deneyimini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Türk Hava Yolları, bundan sonraki süreçlerde doğrudan yolcu deneyimini esas alan değerlendirmeleri dikkate alacaktır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Dr. Muzaffer Çetingüç
 10 Haziran 2018 Pazar 11:11
Skytrax konfor ve yolcu memnuniyetini derecelendiriyordu; sonuçları da şirketlere ticari değer katıyordu. Uçuş emniyetini değerlendiren kuruluşların listesine girmek ve üst sıralarda yer almak çok daha önemlidir.
 Hakki
 10 Haziran 2018 Pazar 03:18
Ucuncu havalimaninda yasayacaklari zorluklari yolcu Skytrax sikayet etmesin diyemi derecelendirme kurulusundan cekildiler? Havalimani oturduktan sonra geri donerler hemen.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule