MENÜ
İstanbul 13/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY’DEN KABLOSUZ EĞLENCE SİSTEMİ
Havacılık Haberleri
9 Ocak 2019 Çarşamba 08:01

THY’DEN KABLOSUZ EĞLENCE SİSTEMİ

THY, filosunun bir bölümünde kablosuz eğlence sistemini hizmete açtı

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, filonun bir bölümünde Kablosuz Eğlence Sistemi’nin devreye girdiğini duyurdu, cep telefonlarına yüklenecek uygulamaların adresini paylaştı:

Eğlenceli bir yolculuk için siz istediniz biz yaptık. Bu logoyu gördüğünüz  uçaklarımızda İÇ ve DIŞ hatlarda artık Kablosuz Eğlence Sistemi emrinize amade...

Cep telefonlarınızdan eğlenceye dahil olmak için:

İOS: http://bit.ly/WiFi_AppStore

Android:  http://bit.ly/Wifi_PlayStore

•            Vazgeçilmez klasikler ve vizyon filmlerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca popüler diziler ve programlarla televizyon keyfini uçuşunuza taşıyabilirsiniz.

•            Farklı tarzlardaki şarkılar, albümler, konser kayıtları ve çalma listeleriyle keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Dilerseniz arşivdeki sesli kitaplarla okuma keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz.

•            “Çocuk modu” özelliğini kullanarak sadece çocuklara uygun içerikleri gösterebilirsiniz. Çizgi filmler, çocuk filmleri ve çocuk programları minikler tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

•            Uçak içi eğlence sistemi üzerinden uçuş bilgilerini görüntüleyebilir ve uçuşunuzu haritada anlık olarak takip edebilirsiniz.

•            Mobil cihazınızla uçaktaki kablosuz ağa bağlanarak uygulamadan faydalanabilirsiniz. Uçağın dışındayken uygulamaya ait içeriklere ulaşamayacağınızı belirtelim.

•            Uçuşunuzda keyifli zaman geçirmenizi sağlayan eğlence sistemimiz hakkında daha fazla bilgi için uçak içi eğlence sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule