MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY'DEN İSTANBUL'DA ÖNEMLİ KONFERANS
Havacılık Haberleri
18 Eylül 2018 Salı 12:06

THY'DEN İSTANBUL'DA ÖNEMLİ KONFERANS

‘Turkish Airlines Corporate Club Conference’, dünya genelindeki iş seyahati profesyonellerini İstanbul'da ağırlıyor

Türk Hava Yolları’nın, iş yaşamını avantajlarla buluşturmak amacıyla kurumsal müşterileri için özel tasarladığı ayrıcalıklı programı ‘Turkish Airlines Corporate Club’, 17-18 Eylül tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen konferansla küresel ölçekli iş seyahati profesyonellerine ev sahipliği yaptı.

Daha fazla uluslararası nokta ve ülkeye uçma kabiliyetiyle rakiplerinden ayrılan Türk Hava Yolları, kurumsal müşterileri için özel tasarladığı ayrıcalıklı programı ‘Turkish Airlines Corporate Club’ kapsamında, 17-18 Eylül 2018 tarihlerinde Global Business Travel Association- GBTA’nin iş birliğinde düzenlenen ‘Turkish Airlines Corporate Club Conference’a ev sahipliği yaptı.

Dünya genelindeki sektör liderlerinin bir araya gelerek, iş seyahatinin geleceğini tartıştığı uluslararası bir etkinlik olan konferans yılda bir kez düzenlenmekte. Bu yıl 71 ülkeden 900 davetlinin katılım gösterdiği konferans, “Futuretainment” kitabının çok satan yazarı ve açılış konuşmacısı olan Mike Walsh’un ya da diğer bilinen adıyla ‘CEO of Tomorrow’ (Geleceğin CEO’su)’un yanı sıra küresel iş seyahati sektörünün önde gelen isimlerini İstanbul’da ağırladı.

‘Building for the Future- Geleceğe Hazırlık’ ana temasına sahip bu yılki konferansın başlangıç oturumu, BBC spikeri Aaron Heslehurst’ın Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ile gerçekleştirdiği söyleşiye sahne oldu. ‘Global Seyahat Endüstrisinde Türkiye’ ve yine ‘Global Seyahat Endüstrisinde Küresel Bir Bayrak Taşıyıcı olarak Türk Hava Yolları’, ana başlıkları çerçevesinde şekillenen oturum, Türkiye’nin özellikle de son yıllarda ekonomi ve altyapısını geliştirmede sergilediği dikkat çekici performansı mercek altına aldı. Buna en güncel örnek olarak da, 2023 yılında tüm etaplarının tamamlanması akabinde dünyanın en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı ayrı bir sunum ile ele alındı. İstanbul Yeni Havalimanı'nın büyük bir heyecanla beklenen açılışı, İstanbul'u “Dünyanın Merkezi” olarak konumlandıracak olup, tamamlanması ile yılda 200 milyon yolcuyu ağırlayacak muazzam bir kapasiteye ulaştıracak. Türk Hava Yolları’nın özellikle de son 15 yılda sergilediği olağanüstü büyüme, dünya çapında böyle bir tesise olan ihtiyacın önemli ölçüde artmasını sağlamıştı. Bayrak taşıyıcı havayolu, bu devasa tesisin, yani yeni evinin tamamıyla hizmet vermesi ile 120 milyon yolcudan oluşan bir kapasite ve 500 uçaklık bir filoya sahip olacak.

YENİ HAVALİMANINDA DAHA FAZLA KAPASİTE

Konferansa ilişkin görüş beyan eden Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı; “Hayata geçirdiğimiz son ekonomik başarılar üzerine inşa ettiğimiz 2018 yılı, Ekim ayında İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte Türk Hava Yolları'nın geleceği bağlamında oldukça önemli bir yılı teşkil etmiş olacak. Daha fazla kapasite ve ulaşım ağını kullanmamıza imkân tanıyacak yeni evimizde diğer tüm yolcularımızla birlikte kurumsal yolcularımız için de modernize edilmiş, yenilikçi bir hizmet skalası ile geliştirilmiş seyahat deneyiminin önemli parçalarından biri olan özel yolcu salonlarımızın farklı dokunuşlar ve son teknoloji ürünlerle desteklenmiş hâllerine de erişim imkânı sunuyor olacağız.” dedi.

‘Turkish Airlines Corporate Club’, yenilenen sadakat programı konsepti ile müşterilerine birçok ayrıcalık sunmakla birlikte iş seyahati yapanlar için ekstra zaman kazandırıp, çeşitli avantajlar sunarken, kurumsal seyahatleri kolay ve keyifli geçirmelerine olanak sağlıyor. Esnek bilet opsiyonu ve özel yolcu salonu kullanımı gibi sayısız avantajdan faydalanabilen program üyeleri tıpkı business sınıfı yolcular gibi, ücretsiz Wi-Fi kullanımı ve kapsamlı uçak içi eğlence olanaklarına da erişim sağlayabilmekteler.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule