MENÜ
İstanbul 11/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY'DEN FIRSAT BİLETLER
Seyahat Rotası
12 Ekim 2021 Salı 10:34

THY'DEN FIRSAT BİLETLER

Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa ve Balkanlar’a gidiş-dönüş her şey dahil 109 Dolar’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sunuyor

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına Doğu Avrupa ve Balkanlar’da vize veya pasaport gerektirmeyen şehirler de dahil olmak üzere birçok noktaya avantajlı fiyatlarla seyahat imkânı sunuyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen Türk Hava yolları misafirleri, 11 - 21 Ekim 2021 tarihleri arasında satın alacakları biletlerle 1 Kasım 2021 – 27 Nisan 2022 tarihleri arasında Balkanlar’da Bükreş, Köstence, Üsküp ve Priştine’ye 109 USD; Sofya, Varna, Kişinev, Cluj, Zagreb, Ljubljana, Dubrovnik ve Saraybosna’ya 119 USD; Belgrad’a 129 USD, Podgorica’ya 139 USD; Kafkaslar’da Tiflis’e 129 USD, Batum’a 119 USD; Ukrayna’da Kharkiv, Lviv ve Zaporijya’ya 129 USD; Mykolaiv’e 139 USD, Kiev’e 159 USD ve Odessa’ya  169 USD’den başlayan fiyatlarla uçuş ayrıcalığı elde edecek.

Ayrıca Balkanlar’ın Belgrad, Podgorica, Priştine, Saraybosna ve Üsküp şehirlerine vizesiz; Ukrayna ve Moldova’ya ise pasaporta gerek duyulmadan sadece kimlik kartı ile giriş yapılabilecek.

Kampanya kapsamında geçerli olan fiyatlar, Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilir.

Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule