MENÜ
İstanbul 10/16
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY’DEN CEVAP
Havacılık Haberleri
21 Mart 2017 Salı 10:38

THY’DEN CEVAP

Türk Hava Yolları ABD uçuşlarında boyutu cep telefonundan büyük elektronik cihazların kabine alınmasının yasaklanmasıyla ilgili açıklama yaptı

THY’den yapılan açıklama şöyle:

“ABD uçuşlarında yolcuların boyutu cep telefonundan büyük elektronik cihazları kabin içine almalarının yasaklanması” konulu haberlerle ilgili olarak operasyonlarımıza yansıyan herhangi bir olumsuzluk veya farklı bir uygulama bulunmamakta. Kabin içinde elektronik eşya taşıma prosedürlerimiz herhangi bir değişiklik olmaksızın uygulanmaktadır.”

ABD Ulaşım Güvenlik İdaresi’nin Ortadoğu ve Afrika ülkelerinden aralarında İstanbul’un da bulunduğu 10 uluslararası havalimanından ABD’ye yapılacak uçuşlarda boyutu cep telefonundan büyük elektronik cihazları yanlarına almalarını yasakladığı haberleri geliyor.

ABD Ulaşım Güvenlik İdaresi TSA’nın kararı güvenlik tehdidi sonucu aldığı tahmin ediliyor. Söz konusu havalimanlarından ABD'ye seyahat eden yolcuların dizüstü ve tablet bilgisayarların yanı sıra kamera ve DVD oynatıcı gibi elektronik cihazları kabin yerine bagaja verecek.

Airkule.com

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule