MENÜ
İstanbul 15/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Türkiye'den
6 Şubat 2020 Perşembe 08:25

THY'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, dün meydana gelen ve üç kişinin ölümü çok sayıda yolcunun yaralanmasıyla sonuçlanan Pegasus kazasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, dün meydana gelen ve üç kişinin ölümü çok sayıda yolcunun yaralanmasıyla sonuçlanan Pegasus kazasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı:

Türk Hava Yolları olarak, yaşanan olaydan duyduğumuz derin üzüntüyle; hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı yolculara ve Pegasus ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Yahya Üstün ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı’nın uçuş operasyonlarına yeniden açılmasıyla birlikte THY'nin uçuşlarının planlandığı gibi icra edildiğini de duyurdu.

Dün akşam meydana gelen kaza nedeniyle THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'na inecek olan 13 uçağı (9 uçak İstanbul Havalimanı meydana, 4 uçak ise Ankara Esenboğa meydana) divert etmişti. Bu uçakların da kademeli olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na gönderildiği kaydedildi. 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule