MENÜ
İstanbul 15/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY BALKAN ŞAMPİYONU OLDU
Türkiye'den
15 Eylül 2019 Pazar 23:16

THY BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

Türk Hava Yolları Kadın Voleybol takımı Balkan şampiyonu oldu

Balkan Şampiyonu olan Türk Hava Yolları Kadın Voleybol takımı ülkemizi Challenge Cup’ta temsil edecek

Ülkemizi 2019 Balkan Kupası’nda kadınlar kategorisinde temsil eden Türk Hava Yolları Kadın Voleybol takımı Balkan Kupası’ndaki ikinci ve son maçında Sırbistan’ın OK Zeleznicar Lajkovac takımını 3-0 mağlup ederek Balkan şampiyonu oldu.

Temsilcimiz rakibi karşısında ilk seti 25-15, ikinci seti 25-19 ve üçüncü seti 25-22’lik set skorlarıyla üstün tamamlayıp sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılarak turnuvaya katıldığı ilk senede Balkan şampiyonluğunu kazandı. 

TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda gerçekleşen kupa ve madalya töreninde şampiyon olan Türk Hava Yolları Spor Kulübü’ne kupa ve madalyalarını TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı verdi.

Türk Hava Yolları Kadın Voleybol takımı Kazandığı bu şampiyonluk sayesinde ülkemizi CEV Kadınlar Voleybol Avrupa Challenge  Cup’ta temsil etmeye hak kazandı. Temsilcimizin CEV Challenge Kupası Eleme Turu’ndaki rakibi ise; Macaristan’dan 1.MCM-Diamant Kaposvari takımı oldu. CEV Challenge Kupası Eleme Turu’nda ilk karşılaşmalar 05-07 Kasım 2019 tarihlerinde, rövanş karşılaşmaları ise; 19-21 Kasım 2019 tarihlerinde oynanacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule