MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TEOMAN TOSUN’DAN CHONGQING MÜJDESİ
Havacılık Haberleri
21 Mart 2018 Çarşamba 14:12

TEOMAN TOSUN’DAN CHONGQING MÜJDESİ

Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, 2 yıldan beri hazırlıklarını yaptıkları Çin’in Chongqing şehri uçuşlarıyla ilgili müjdeyi verdi: Haziran’da başlıyoruz

ÇİN UÇUŞLARI HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK

15 Nisan’da başlayacak Ohrid uçuşlarının tanıtıldığı basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, 2 yıldan beri hazırlıklarını yaptıkları Çin’in Chongqing şehri uçuşlarıyla ilgili bilgi verdi. Tosun, “Chongqing’ten İstanbul’a uçuş için müsaade aldık. Haftada 4 sefer uçacağız. Her türlü alt yapısı hazır. Kısmetse Chongqing’e İstanbul’dan haftada 4 sefer olarak Haziran ayında uçmayı planlıyoruz. Tüm amacımız Çin’den aldığımız yolcuları transit olarak diğer noktalara götürmek değil. Sunduğumuz 250-300 koltuğun tamamını Türkiye’de turist olarak değerlendirmek ve Türkiye’nin güzelliklerini tanıtmak. Çin’den alacağımız her yolcunun tamamının tatilini Türkiye’de geçirmesini amaçlıyoruz.“ dedi.

YENİ HAVALİMANI GEREKLİ BİR PROJEYDİ

Basın toplantısı sırasında 29 Ekim’de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanına taşınma süreçleri ve beklentileri ile ilgili de bilgi veren Onur Air Genel Müdürü, “1 Kasım’dan itibaren normal seferlerimize başlayacağız. İlk açılışta DHMİ’nin verdiği bir kapasite var, bu kapasitenin dışına çıkamayacağız. İlk 15 gün için Atatürk Havalimanındaki kapasitelere göre az olacak. Ondan sonra normal seviyeye gelecek. Yeni havalimanında elimizdeki slotları(uçuş izni) rahatlıkla kullanabileceğiz. Kapasite 90 milyona çıktığına göre büyük bir artış olacak diye düşünüyoruz. Bizim gibi slot ihtiyacı olan diğer havayollarının da slot ihtiyacını karşılayacak seviyeye gelecek diye düşünüyoruz. Hayırlısı olsun. Türkiye için olması gerekli bir projeydi. Allah mahçup etmez inşallah.“ dedi.

İbrahim KÖKTENER-Süleyman ŞEN/Airkule.com

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule