MENÜ
İstanbul 15/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TAYLAND’IN ‘KUZEY GÜLÜ’NE UÇACAK
Seyahat Rotası
22 Ağustos 2017 Salı 11:48

TAYLAND’IN ‘KUZEY GÜLÜ’NE UÇACAK

Qatar Airways, Tayland'ın Chiang Mai şehrine uçacak

CHIANG MAI’YE UÇACAK

Qatar Airways, 7 Aralık 2017 itibariyle Tayland'ın "Kuzey Gülü"ne uçuşları başlatacak. Güzel Chiang Mai, Qatar Airways’in dördüncü Tayland destinasyonu oluyor.

Qatar Airways, tatilcilerin istekleri doğrultusunda Tayland için artan talepleri karşılamak amacıyla Tayland'daki dördüncü varış noktası Chiang Mai'a uçuşlara başlayacağını duyurdu. Yeni güzergâh, Tayland’ta başkent Bangkok ve popüler tatil noktaları Phuket ve Krabi'ye yapılan mevcut uçuşlara eklenecek. Haftada dört defa gerçekleştirilecek olan sezonluk uçuşlar Aralık 2017 - Mayıs 2018 arasında geniş gövdeli uçaklarla Doha ve Chiang Mai (CNX) arasında yapılacak.

KUZEY GÜLÜ

Sakin bir şehir olan Chiang Mai, Bangkok'un karmaşasından ve telaşından bir kaçış sunmakta ve sakin atmosferi ve yemyeşil ortamıyla “Kuzeydeki Gül” olarak adlandırılıyor.Bir yağmur ormanı içerisinde bulunan Chiang Mai, büyüleyici tapınaklar, mükemmel restoranlar ve inanılmaz doğal manzarasıyla ziyaretçilere unutmayacakları bir Tayland deneyimi sunuyor.

AL BAKER: MÜŞTERİLERİMİZİN TATİL TALEPLERİNİ KARŞILIYORUZ

Qatar Airways Grup Ceo’su, Akbar Al Baker: “Tayland, tatilciler arasındaki popülerliğini arttırmaya devam ediyor ve bunun nedenini açık bir şekilde görebiliyoruz. Chiang Mai'a başlayacağımız yeni uçuşlarla, bu harika ülkenin dördüncü güzergâhını sunacağız. Müşterilerimizden gelen yüksek kalitedeki tatil noktalarını arttırma taleplerine yanıt vermeyi sürdürüyoruz.” dedi.

Al Baker sözlerine şöyle devam etti:

“Phuket, Krabi ve Bangkok'a yaptığımız mevcut hizmetler özellikle Birleşik Krallık, Fransa ve Almanya gibi Avrupa ülkelerinden gelen müşterilerimiz arasında muazzam popülerliklerini sürdürüyor. Bu yüzden, seyahatçiler için Doha ve Chiang Mai arasında ünlü beş yıldızlı hizmetimizi sunarak yeni bir varış noktasını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca, dünyada yeni güzergâhlara ulaşma taahhüdümüzü ortaya koyarak yolcularımızı istedikleri yerlere uçuruyoruz.”

Qatar Airways, 1996 yılında Bangkok varış noktasıyla Tayland'a uçuşlarına başladı. Bunu daha sonra Phuket ve Krabi'ye yapılan uçuşlar takip etti. Havayolu şu anda günde beş defa Doha-Bangkok, iki defa Doha-Phuket ve haftada üç defa Doha-Krabi uçuşlarını gerçekleştiriyor. Bu senenin sonunda Krabi günlük uçuşlara kavuşacak. Böylece Tayland'a her hafta yapılan uçuş sayısı 60'a ulaşacak.

Qatar Airways yeni sezona; Prag – Çek Cumhuriyeti, Kiev - Ukrayna ve Saraybosna - Bosna Hersek seferlerine başlıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule