MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TAV O SERTİFİKAYI ALDI
Havacılık Haberleri
17 Mayıs 2022 Salı 10:59

TAV O SERTİFİKAYI ALDI

TAV, “Great Place To Work” sertifikası aldı

TAV Havalimanları, kurum kültürü ve çalışan deneyimi üzerine çalışmalar yürüten, sektörün önde gelen araştırma kurumu Great Place To Work Enstitüsü tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda sertifika almaya hak kazandı.

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları Great Place to Work Türki­ye enstitüsü tarafından gerçekleştirilen ve çalışanların kurum kültürü hakkında deneyimlerinin değerlendirildiği programında, yüksek güven kültürüne sahi­p i­ş yeri­ kri­terleri­ni­ sağlayarak "Great Place to Work" sertifikasına sahip oldu.

TAV Havalimanları İnsan Kaynakları Grup Başkanı Hakan Öker, “TAV Havalimanları olarak tüm dünyada her gün on binlerce yolcuya en iyi seyahat deneyimini sunmak üzere çalışıyoruz. Yolcu memnuniyetinin de çalışan mutluluğundan geçtiğini biliyoruz. Bugün sekiz farklı ülkede 15 farklı havalimanı işletiyoruz. Küresel ölçekte büyürken rekabet gücümüzü sahip olduğumuz bilgi birikiminden alıyoruz. Her zaman çalışan için adil, şirket için doğru olanı yapmak üzere çalışıyoruz. Çalışanlarımızın değerlendirmeleri sonucunda bu sertifikasyonu almaktan mutluluk duyuyoruz. Program kapsamında çalışanlarımızın algı ve beklentilerini objektif bir şekilde analiz edebildik. Bu anlamda program aynı zamanda bizim için yol gösterici bir deneyim oldu” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule