MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TASSA'DAN SHGM'YE ZİYARET
Türkiye'den
11 Ocak 2019 Cuma 16:46

TASSA'DAN SHGM'YE ZİYARET

TASSA Havayolları Kabin Memurları Derneği, Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Bahri Kesici'yi Ankara'daki makamında ziyaret etti

Kesici, dernek başkanı Sabit Coşkun, Başkan Vekili Bülent Ersoy ve Genel Sekreter Çağlar Erakpınar ile bir araya geldi. Bugüne kadar gerçekleştirdiği eğitim faaliyetleri ve yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle sivil havacılığın gelişmesinde ve ilerlemesinde önemli katkısı olanlardan biri de kuşkusuz Türkiye Havayolları Kabin Memurları Derneği TASSA. Bu bilinç ve sorumlulukla yola çıkan TASSA, geçtiğimiz 4 Ocak günü Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Bahri Kesici'yi makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında sivil havacılığın dünü, bugünü ve yarını ele alındı. Havacılıkta milli ve yerli üretim vurgusu yapan Kesici ''Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği ve ilgisiyle çok daha iyi noktalara geleceğiz'' dedi.

FTL KONUSU GÜNDEME GELDİ

Kabin memurlarının sivil havacılıktaki önemli rolüne dikkat çeken dernek başkanı Sabit Coşkun, kendilerine iletilen talepler doğrultusunda kabin memurlarının motivasyon ve becerilerini arttıracak eğitimler düzenleneceğinin sinyalini verdi. Görüşmedeki gündem maddelerinden biri de son dönemde havacılık camiasını tümüyle ilgilendiren FTL oldu. Kabin memurlarının tamamından sorumlu olduğu SHT-FTL'in anlaşılabilir olması için eğitim ve bilgilendirmelerin arttırılması gerekliliği noktasına dikkat çekildi.

Başkan Vekili Bülent Ersoy ve Genel Sekreter Çağlar Erakpınar ise TASSA'nın sivil havacılık ve kabin memurları arasında bir köprü görevini üstlenmeye ve ülkemizin yükselen değeri sivil havacılığa katkıda bulunmaya hazır olduğunu ifade etti.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule