MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TASSA'DAN ÖDÜLLÜ LOGO ARAYIŞI
Türkiye'den
23 Şubat 2018 Cuma 10:38

TASSA'DAN ÖDÜLLÜ LOGO ARAYIŞI

Kabin Memurları Derneği TASSA, yenilenen kurumsal yapısı için yeni logosunu belirleyecek. 2 bin 500 lira ödüllü logo yarışması için son başvuru tarihi 25 Mart...

Kabin Memurları Derneği TASSA, yenilenen kurumsal yapısı için yeni logosunu belirleyecek. 2 bin 500 lira ödüllü logo yarışması için son başvuru tarihi ise 25 Mart olarak belirlendi. TASSA yönetimi logo arayışını üyelerine duyurdu:

Değerli Kabin Memurları,

TASSA Kabin Memurları Derneği olarak, köklü tarihimizden aldığımız gücü 21.yüzyılın gereklilikleriyle birleştirmek, gerek camimamız gerekse siz değerli meslektaşlarımız için değer yaratacak bir yapıya dönüşmek için uzun zamandır hazırlanıyoruz. Artık son aşamaya gelen çalışmalarımızı size sunmadan önce, değişen ve yenilenen kurumsal yapımızı temsil edecek bir logo oluşturmak istiyoruz. Bu aşamayı, her biri kendi alanının çok önemli uzmanları olan siz değerli üyelerimizle birlikte tamamlamak istedik. Daha iyisi için ilerlediğimiz bu yolculukta, varlığınız bizim için çok önemli. Katılımlarınızla anlam kazanacak olan logo yarışmamıza hepinizi bekliyoruz.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule