MENÜ
İstanbul 13/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TASARRUF HERŞEYDİR
Havacılık Haberleri
1 Temmuz 2018 Pazar 08:47

TASARRUF HERŞEYDİR

Pegasus Havayolları Müdürü Mehmet Nane, ucuza bilet satmak için ne ölçüde tasarruf yapmak gerektiğini anlattı

Pegasus Havayolları Genel Müdürü Mehmet Nane,  Akşam Gazetesinden Şenay Köşdere’ye verdiği röportajda ‘low cost’ olan bir şirket için tasarrufun, hayatın ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi. Mehmet Nane, “Mesela bizim şirkette kalem alınmaz, çıkarken odanın ışığı kapatılır, fazla su kullanılmaz. Her şey dönüşüme gönderilir” dedi.

Mehmet Nane’nin sözlerinden satırbaşları şöyle:

KAHVELER BENDEN

Benim adıma basılı kağıt yoktur. Ofise geldiğinizde filtre kahve içmek isterseniz, size ikram ederiz ama kahve makinesi benimdir, kahve çekirdeklerini de ben satın alırım. Biz genel müdürlük harcamalarımızı ne kadar aşağı indirirsek, bu oranda misafirlerimize hesaplı bilet sunabiliriz."

EĞLENCE SİSTEMİ GELİYOR

Yakında uçak içinde eğlence sistemi sunmaya başlıyoruz. Ama siz bu sistemden kendi cihazınızla yani cep telefonu, İPad ve tabletlerinizle faydalanacaksınız. Ücretsiz kısmı da ücretli kısmı da olacak. 'Vizyon filmi izleyeceğim' derseniz, para ödeyeceksiniz. Sistemi sonbahara yetiştirmeye çalışıyoruz.

2018 YATIRIM YILI

Bu sene 14 yeni uçak alıyoruz. 2012'de Airbus'la yaptığımız 100 uçaklık bir anlaşma var. İlk uçaklarımız 2016'da gelmeye başladı. Her yıl ciddi sayıda uçak Türkiye'ye gelecek. Biz Türkiye'nin potansiyeline ve sektörümüze güveniyoruz. Sadece 2018 için 1 milyar dolarlık yatırımımız var.

ŞENAY KÖŞDERE-Akşam

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule