MENÜ
İstanbul 17/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TALPA’DAN HAVA-İŞ BAŞKANINA KINAMA
Türkiye'den
16 Şubat 2018 Cuma 18:33

TALPA’DAN HAVA-İŞ BAŞKANINA KINAMA

TALPA yönetimi asker kökenli pilotları iftiracı olmakla suçlayan Hava-İş Genel Başkanını kınadı

Türkiye Havayolu Pilotlar Derneği (TALPA) yönetimi, Abant'ta bir eğitim toplantısında yaptığı konuşmada "asker kökenli pilotları iftiracı olmakla suçlayan" Hava-İş Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal'ı kınadı

Abant’ta düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ne katılan Hava-İş Sendikası Genel Başkan Ali Kemal Tatlıbal'ın, burada yaptığı konuşmada asker kökenli pilotları iftiracı olmakla suçlayarak "Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yıllarca emek vermiş ve bugün THY’de pilot olarak uçan kişilerin, bir dönemin şerefli askerlerinin bugün kendi çıkarları için bize karşı asılsız iftiralarda bulunma edepsizliğine düşmesini üzülerek izliyoruz" dediği iddia edildi.

TALPA yönetimi üyelerine bir duyuru yaparak, Afrin Harekatında ve bugün İzmir'de meydana gelen kazalarda şehitlerin verildiği bir dönemde Hava-İş Genel Başkanının sözlerini kınadığını bildirdi. TALPA'nın duyurusu şöyle: 

Değerli Üyemiz,

Afrin Harekatında ATAK helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman ile Kurmay Pilot Üsteğmen Erdem Mut’un acısını yaşarken bugün de Çiğli’de düşen SF-260 eğitim uçağında şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Yunus Bal ile Hava Pilot Üsteğmen Resul Ekrem Gökdoğan’ın acısı ile sarsıldık.

Şehit meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı aileleri başta olmak üzere tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

Acı haberleri peşpeşe aldığımız bu süreçte Hava-İş Genel Başkanının yaptığı “asker kökenli pilotları iftiracı olmakla suçlayan” basında çıkan açıklamasını da esefle kınıyoruz. Türk pilotu iftiracı olmaz, vatanı ve ulusu için şehit olur.

Saygılarımızla.

TALPA Yönetim Kurulu

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yusuf Er
 18 Şubat 2018 Pazar 17:54
Genel kurul da abilerim saygı deger kaptanlarım diye hitap ederken, ne olduda iftiracı olduk, biz de hiç bir değişiklik yok, değişenler kendilerine bir baksın , belki görürler ,imzaları olan TİS maddelerinin nasıl değiştirildiğini ve uygulanmadıgını. Talpaya teşekkürler...
 Ferudun evrensel
 17 Şubat 2018 Cumartesi 16:52
Kaleminize sağlık. Herkesin eğitimi belli oluyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule