MENÜ
İstanbul 17/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TALPA 60’NCI YAŞINI KUTLADI
Havacılık Haberleri
14 Mayıs 2018 Pazartesi 22:57

TALPA 60’NCI YAŞINI KUTLADI

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA, 60’ncı kuruluş yıldönümünü kutladı

TALPA'nın kuruluşunun 60’ncı yıldönümü nedeniyle bu akşam Florya’daki dernek merkezinde bir kokteyl düzenlendi. TALPA Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Günal burada yaptığı konuşmada, “60 yıl, bir sivil toplum kuruluşu için uzun bir süre. İstikrarın, dayanışmanın, sahiplenme duygusunun en açık göstergesi. Bugün ülkemizde faal olarak kayıtlı tam 113.000 dernek var. Bugüne kadar kapanan dernek sayısı ise 177.000. Dernekleri kurmanın çok da zor olmadığını biliyoruz. Asıl zor olan dernekleri yaşatmaktır, ayakta tutmaktır. Türk pilotları olarak bunu 60 yıldır başarabildiğimiz için ne kadar övünsek azdır.“ dedi.

Günal konuşmasına şöyle devam etti:

“TALPA ülkemizin en eski derneklerinden biridir. 60. Yılımızı gururla ve onurla kutlarken başta derneğimizi kuran meslek büyüklerimiz olmak üzere, bugünlere ulaşmasında emek ve mesai harcayan tüm başkanlarımıza, yönetim kurullarımıza ve üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Ebediyete intikal edenlere rahmet, yaşamını sürdürenlere sağlık ve mutluluklar diliyoruz. TALPA yönetimi olarak bizler de; 2.5 yıl önce aldığımız TALPA bayrağını daha da yükseltmek, onurlu ve saygın TALPA’ya katkı vermek için çalışmaya devam ediyor, nice yıldönümlerinde bir arada olmak dileği ile saygılar sunuyoruz.”

Ayhan Günal, konuşmasının ardından bu yıl emekliye ayrılan kaptan pilotlar Hayri Kırıtoğlu, Eyüp Turşucu ve Ertan Özdilek’e birer emeklilik şilti takdim etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 birinci süvari
 15 Mayıs 2018 Salı 00:09
güldüm geçtim.. körler sağırlar birbirini ağırlar dedim kendi kendime...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule