MENÜ
İstanbul 13/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TAKSİDE SERVET UNUTTULAR
Türkiye'den
23 Kasım 2020 Pazartesi 14:31

TAKSİDE SERVET UNUTTULAR

İstanbul Havalimanı’ndan aldığı yabancı uyruklu bir yolcunun unuttuğu 2,8 milyon lira değerinde 300 bin Euro para bulan taksici, hiç düşünmeden bulduğu servet değerindeki parayı sahibine teslim etti.

Dün gece saatlerinde İstanbul Havalimanı’ndan yabancı uyruklı bir yolcu alan havalimanı taksi durağı şoförlerinden Engin Olgaç (31), yolcuyu Laleli’de bir otele bıraktıktan sonra aracın arka koltuğunda bir çanta buldu. Yolcunun unuttuğunu fark ettiği çantayı inceleyen taksi şoförü, içerisinde deste deste döviz bulunduğunu fark etti. Örnek davranış gösteren duyarlı taksici, içerisinde 2 milyon 800 bin lira değerindeki 300 bin Euro dövizi sahibine teslim etti.

“Parayı arabada unuttuğunu fark ettim oteli arayıp iletişime geçtim”
Parayı sahibine teslim ettiği anda çekilen görüntüde “Görmüş olduğunuz arkadaşımızı havalimanından aldım. Otele bıraktıktan sonra arabamı yıkamaya gittim ve parayı arabada unuttuğunu fark ettim. Oteli arayıp iletişime geçtim. Bu parayı arkadaşa teslim ediyorum. Benim hakkım hiçbir şekilde yoktur. Allah onu kazadan beladan korusun” açıklamasında bulundu.
Müşteri ise servet değerindeki parasını bularak kendisine getiren taksiciye teşekkür etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule