MENÜ
İstanbul 13/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SUPER BOWL CANLI YAYINLA THY UÇAKLARINDA
Havacılık Haberleri
30 Ocak 2018 Salı 16:59

SUPER BOWL CANLI YAYINLA THY UÇAKLARINDA

Türk Hava Yolları, Super Bowl heyecanını Dr. Mehmet Öz’le gökyüzüne taşıyor

Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu olan Türk Hava Yolları, Dr. Mehmet Öz’ün rol aldığı yeni reklam kampanyası, “Beş Duyu”nun ilk kez yayınlanacağı Super Bowl final heyecanını bu yıl da uçak içi ekranları üzerinden canlı yayınla yolcularıyla buluşturacak. Türk Hava Yolları yolcuları, 4 Şubat 2018 tarihinde, internet bağlantılı uçuşların tamamında Amerikan Ulusal Futbol Ligi (NFL)’nin final müsabakası olan Super Bowl LII'yi canlı olarak izleyebilecek.

REKLAM ARALARINDA DR. ÖZ’ÜN VİDEOSU TANITILACAK

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Ahmet Olmuştur; “Amerikan TV tarihinin en çok izlenen yayını olarak kayıtlara geçen Super Bowl’u bir kez daha uçuşlarımızda canlı olarak yayınlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca, dünyaca ünlü kalp cerrahı ve ekran yüzü Dr. Mehmet Öz’ün rol aldığı ‘Beş Duyu’ kampanyamızın tanıtım videosunu da yine bu yayının reklam arasında ilk kez kamuoyunun beğenisine sunacak olmak bizi son derece heyecanlandırıyor.” dedi.

THY, uçak içi eğlence sistemi Planet ile 23 farklı dilde 800'den fazla TV şovu, 700'den fazla müzik albümü, 7 uçak içi canlı TV yayını, "betimlemeli altyazı" ve “betimlemeli seslendirme” tekniklerinin kullanımı sayesinde engelli yolcular için özel hazırlanmış 11 film seçeneğini de içeren oldukça kapsamlı bir uçak içi eğlence hizmetini uçaklarında hazır bulundurmakla birlikte, tüm uzun mesafeli uçuşlarında gürültü engelleyici kulaklıkları da yolcularının kullanımına sunuyor. 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule