MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SUNEXPRESS’TEN ÖĞRENCİLERE YENİ YIL HEDİYESİ
Türkiye'den
8 Ocak 2019 Salı 11:12

SUNEXPRESS’TEN ÖĞRENCİLERE YENİ YIL HEDİYESİ

SunExpress, merkezi olan Antalya’daki Nurcan Rüstem Cömertoğlu Ortaokulu öğrencilerine yeni yıl hediyesi olarak uçak gezisi düzenledi

Kurulduğu günden bu yana öğrencilerin ufkunu genişletmek, genç zihinlere ilham vermek ve onları motive etmek amacı ile çalışmalarını sürdüren SunExpress, merkezi olan Antalya’daki Nurcan Rüstem Cömertoğlu Ortaokulu öğrencilerine yeni yıl hediyesi olarak uçak gezisi düzenledi. SunExpress uçağını ve kokpitini yakından görme ve inceleme imkanına sahip olan öğrencilere SunExpress ekibi tarafından kitaplar hediye edildi.

Uçak ziyaretleri süresince öğrencilere eşlik eden SunExpress uçuş ekipleri ve tamamen gönüllük esasına dayalı olarak SunExpress çalışanlarından oluşan Guardian Angels/Yardım Melekleri komitesi üyeleri, öğrencilere uçuş güvenliği hakkında da bilgiler verdi.

Öğrencilere uçak ve kokpit ile ilgili genel bilgiler veren SunExpress kaptanlarından Bülten Şanlı şunları söyledi:

“Hepimizin çocukluğumuzda gerçekleşmesini istediğimiz hayalleri olmuştur. Hala SunExpress’te Kaptan ve Öğretmen pilotu olan 28 yıllık bir havacı olarak çocukluğumdaki belki de en imkansız görünen pilot olma hayalimi gerçekleştirmeyi başardım. Kendi hayatımdan örnekler ile öğrenci kardeşlerimize hayallerini gerçekleştirmeleri için neler yapmaları gerektiğini; karşılarına çıkabilecek zorlukları birer birer aşabilmeleri için çok çalışmaları ve azimli olmaları gerektiğini paylaştım”.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule