MENÜ
İstanbul 11/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘SUNEXPRESS ENTERTAINMENT’ BAŞLIYOR
Türkiye'den
6 Haziran 2018 Çarşamba 11:15

‘SUNEXPRESS ENTERTAINMENT’ BAŞLIYOR

SunExpress’te kabin içi eğlence sistemi başlıyor

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Immfly Digital Services ortaklığı ile geliştirilen ‘SunExpress Entertainment’ kabin içi eğlence sistemi, SunExpress filosundaki tüm Boeing 737-800NG ve MAX uçaklarında hizmete sunulacak.

Yolcu tercihlerine göre kişiselleştirilebilen sistem, bireysel mobil cihazlardaki on-demand fonksiyonu aracılığı ile aktive edilebilecek.

‘SunExpress Entertainment’ ile yolcular, kişisel elektronik cihazları (cep telefonu, tablet, laptop) aracılığı ile Immfly wifi ağına bağlanarak uçuş süresince gişe rekorları kıran filmleri ve popüler TV programlarını izleme olanağına sahip olacak. Ayrıca yolcular, geniş bir yelpazede sunulan müzik listelerine, gazete ve dergi alternatiflerine, uçuş bilgileri ve seyir haritasına da ulaşabilecek.

Yolcular, bu sistem sayesinde seyahat edecekleri destinasyonlara dair keşfedilecek noktalar, aktivite alternatifleri, alışveriş güzergahları, transfer hizmetleri ve turlar gibi değerli ipuçlarına, etkileşimli 3D haritası ile de uçuşları ile ilgili mesafe, hız, irtifa, sıcaklık gibi gerçek zamanlı bilgilere ulaşabilecek.

Ayrıca yolcular, SunExpress’in yenilenen ikram menüsü SunCafe ve duty-free menüsü SunShop’a ‘SunExpress Entertainment’ sistemi aracılığı ile ulaşarak istedikleri ürünü hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilecek.

 SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, “Immfly ile birlikte inflight eğlence sistemini misafirlerimizle buluşturacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Yolcu memnuniyetini arttırmak bizim için çok önemli. Bu amaçla Immfly ortaklığı sayesinde yolcularımıza ek hizmetler sunarak daha keyifli bir uçuş deneyimi yaşatmak arzusundayız” dedi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule