MENÜ
İstanbul 17/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SOLO TÜRK’ÜN GÖSTERİLERİ NEDEN İPTAL EDİLDİ
Türkiye'den
25 Mayıs 2018 Cuma 14:29

SOLO TÜRK’ÜN GÖSTERİLERİ NEDEN İPTAL EDİLDİ

Muharrem İnce'nin ziyaretinin ardından 20 Mayıs’ta Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi ekibi Solo Türk’ün Sinop, Tekirdağ, Bodrum ve Kocaeli’nde yapmayı planladığı gösteri uçuşları, Genelkurmay Başkanlığı tarafından iptal edildi

Muharrem İnce, 19 Mayıs günü Solo Türk ekibini ziyaret etti. Ziyarette İnce ile birlikte fotoğraf da çekildi. Ancak ertesi gün Genelkurmay Başkanlığı devreye girdi ve Solo Türk’ün gösteri uçuşlarını bilinmeyen bir nedenle iptal etti. Muharrem İnce yaptığı açıklamalarda, seçildiği takdirde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ı görevden alacağını söylemişti. İşte bu ziyaretin hemen ertesi günü Solo Türk’ün uçuşlarının iptal edilmesi dikkat çekti.

İptal edilen uçuşlar ve takvimi şöyle: 20 Mayıs/Sinop, 2 Haziran/Tekirdağ, 23 Haziran/Bodrum, 28 Haziran/Kocaeli”

YARKADAŞ: BUNUN ADI KORKUDUR

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da Solo Türk’ün gösteri uçuşlarının iptal edilmesine Twitter hesabından yaptığı “AKP, sadece Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Sn. Duran’ı değil, 19 Mayıs günü İnce’yle birlikte Samsun Havalimanı’nda gösteri uçuşundan dönerken karşılaştığımız Türk Yıldızları’nı da cezalandırdı. Pilotların yapacağı diğer gösteri uçuşları da iptal edildi. İşte bunun adı korkudur.” açıklamasıyla tepki gösterdi.

 Sözcü

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule