MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SKYCARGO'DAN ÖZEL ÇÖZÜMLER
Havacılık Haberleri
25 Mayıs 2023 Perşembe 15:30

SKYCARGO'DAN ÖZEL ÇÖZÜMLER

Emirates SkyCargo, Yaşam Bilimleri ve Sağlık Hizmetleri için yeni özel çözümler sunuyor

Emirates SkyCargo, yenilenen “Yaşam Bilimleri ve Sağlık Hizmetleri" ürün yelpazesi altında, global sağlık sektörü için özel olarak hazırlanmış iki yeni çözümü piyasaya sürdü.

Havayolunun "Yaşam Bilimleri ve Sağlık Hizmetleri" portföyü, pazar lideri ilaç taşımacılığı çözümlerini kapsarken, bunlara iki yeni çözüm ekliyor: Emirates Vital ve Emirates Medical Devices - her ikisi de amaca uygun ve geleceğe hazır olması için müşterilerle istişare edilerek geliştirildi. 

Emirates SkyCargo ekibi, yeni hizmetleri global ölçekte uzman nakliye aracıları ile yakın iş birliği içinde hayata geçirecek.

Emirates SkyCargo Bölüm Kıdemli Başkan Yardımcısı Nabil Sultan konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlaç lojistiği sektöründe zaten mevcut durumda pazar lideri konumundayız ve dünya genelinde her hafta yaklaşık 2 milyon kilogram ilaç kargosu taşıyoruz. 2015'ten bu yana kapasitemizi geliştirmek için 200 milyon doların üzerinde yatırım yaptık. Bu sayede, ilaç ve daha geniş yaşam bilimleri alanında çok güçlü bir uzmanlığa ve içgörüye sahibiz. Müşterilerimizi dinleyerek, kişiselleştirilmiş hasta tedavilerinde global sağlık endüstrisinin ilerlemesini desteklemek ve hassas malzemelerle ekipmanların taşınması için hava kargo lojistiğinde artan öncelikli hizmet ihtiyacını karşılamaya yönelik bir fırsat gördük. Sadece müşterilerimiz için değil, aynı zamanda onların nihai müşterileri olan bireysel hastalar için de daha iyi bir dünya sunma konusunda yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Ürün yelpazemizi genişleterek bu çözümlerin amaca uygun ve geleceğe yönelik olmasını sağlayarak, dünya çapında daha fazla yaşama fayda sağlamak için daha fazla miktarda hayati tedavi ekipmanları ve malzemeleri taşımayı hedefliyoruz.”

Global sağlık hizmetleri hava lojistiğinde yeni bir çağ

Klinik deneyleri, insan organlarını ve dokularını, hücre ve gen terapisini taşıyan Emirates Vital (AXT), vaat edildiği gibi teslim edildiğinden emin olmak üzere her gönderiyi izleyen Emirates kontrol kulesi ekibiyle birlikte standartların çok ötesinde bir hizmet sunmayı planlıyor.

Emirates Medical Devices (AXM), hastalıkların teşhisi, önlenmesi, tedavisi ve izlenmesi için kullanılan ekipmanların teslimatını destekleyen bir başka yeni bağımsız ürün olarak ön plana çıkıyor. Ventilatörler ve test kitlerinden X-ray makinelerine ve MRI'lara kadar her şeyi taşımak için tasarlanan hizmet, taşınan tüm kargoların gelişen Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri ve İyi Dağıtım Uygulamaları uyumluluğunu takip etmesini sağlıyor.

SkyCargo’nun ilaçların sağlam ve güvenilir bir şekilde taşınmasına yönelik mevcut çözüm yelpazesini oluşturan özellikler: Halihazırda gelişmiş pasif paketleme ile gelen ve varış noktasına kadar Emirates Pharma kılıflarını kullanan, sıcaklığa daha az duyarlı ürünler veya gönderiler için Emirates Pharma (AXS). Emirates Pharma Plus (AXD), sıcaklık dalgalanmaları riskini azaltmak için hem Emirates Pharma kılıflarını hem de Dubai'deki soğuk hava kabini filosunu birleştiriyor. Emirates Pharma Active (AXC), insülin, aşı ve Onkoloji ilaçları gibi son derece hassas ilaç ürünleri için altı tedarikçinin aktif korumalarını kullanarak en yüksek koruma ve kontrol kategorisini sunuyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule