MENÜ
İstanbul 14/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SİVRİHİSAR’DA MUHTEŞEM ŞOV
Havacılık Haberleri
17 Eylül 2017 Pazar 17:09

SİVRİHİSAR’DA MUHTEŞEM ŞOV

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi Necati Artan Tesisleri'ndeki Air Show, büyük beğeni topladı

Sivrihisar 'Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi Necati Artan Tesisleri'ndeki 'Hava Gösterileri' etkinliğine Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Türkiye'nin Tokyo Büyükelçisi Murat Mercan ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.

Vali Özdemir Çakacak Eskişehir'in raylı sistemlerin ve havacılığın merkezi olduğunu söyleyerek, “Eskişehir sanayisiyle, raylı sistemlerde ve havacılıkta merkez olması dolayısıyla Anadolu'nun parlayan yıldızı. Tabi ki bugün burada izleyeceğiniz bu gösteriler de bu merkez dolayısıyla sivil havacılık gösteri merkezi Eskişehir'den başka, Sivrihisar'dan başka ülkemizde herhalde yok. Dolayısıyla bu konuda da Eskişehir merkez. Böyle bir yere sahip olduğumuz için Eskişehirliler adına gurur duyuyoruz" dedi.

Muhteşem etkinlikte paraşüt atlayışları, planör, helikopter ve uçak gösterileri gerçekleştirildi. Bisiklet yarışının da düzenlendiği etkinlikte Akrobasi Pilotumuz Ali İsmet Öztürk de uçakla görkemli bir gösterisi sundu.

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'ndeki 'Hava Gösterileri' etkinliğine ABD, Almanya, İtalya ve İngiltere'den de pilotlar katıldı. 

HÜRKUŞ ve ATAK'tan müthiş gösteri

Paramotor ve paraşüt, model uçak ve helikopter, planör ile gyrocopter gösterilerinin yanı sıra yerli eğitim uçağı HÜRKUŞ ile ATAK helikopterinin gösterileri de büyük beğeni topladı.

Etkinlikte Türkiye'nin en yaşlı tayyaresi Boeing-Stearman da yer aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule